PRECEDENT – Și ambasadorul Marii Britanii s-a pozat cu steagul secuiesc/ VIDEO

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Gestul ambasadorului SUA în România, Hans Klemm, de a se fotografia cu steagul secuiesc în mână a stârnit numeroase reacții de revoltă, însă există și un precedent. Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a făcut un gest similar în urmă cu câteva luni.

loading...
Pe 28 aprilie 2016, aflat într-o vizită în județul Harghita, ambasadorul britanic Paul Brummell a primit din partea lui Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, „un steag al județului Harghita”, care nu este steagul județului Harghita, ci este de fapt steagul secuiesc.Cu ocazia participării ambasadorului britanic la Tabăra UDMR de la Zetea, pe 31 iulie, ambasadorul a fost întrebat de ziarharghita.ro dacă, în momentul primirii steagului secuiesc din partea președintelui Consiliului Județean Harghita, era informat cu privire la faptul că există o decizie a Curții de Apel Târgu Mureș care atestă că arborarea steagului secuiesc în județului Harghita este ilegală, interzicându-se arborarea acestuia pe sediile instituțiilor publice.

content-image

Ambasadorul Paul Brummell a declarat că a fost informat cu privire la procesele în instanță pe acest subiect, dar că este o problemă internă pe care Excelența Sa nu este abilitat să o comenteze.

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Fără precedent. Coreea de Nord: “vom reduce America la cenușă”. Ce spune Rusia

Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că

Viktor Orban – Declarații IREDENTISTE la Cluj: „Să creăm cămin aici… viitorul o să fie în limba maghiară”

Întrebat dacă mai există putere în maghiari să reziste şi în următorii 500 de ani,

Cătălin Ioniţă a plecat de la conducerea Poliţiei Române. Locul i-a fost luat de chestorul în faţa căruia îngenuncheau poliţiştii

Chestorul principal Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române, a fost schimbat din funcţie de premierul Viorica

Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat (VIDEO)

"Filmul unui accident rutier ce a avut loc în centrul Iașului, în care au fost

Închide