Ponta: „Cred că Liviu Dragnea şi-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel şi să nu fie extrădat”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul premier Victor Ponta a declarat, într-o emisiune TV, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi negociat „să poată fugi în Israel la nevoie”, dar a precizat şi că nu crede că înţelegerea ar fi fost făcută cu statul Israel. Potrivit fondatorului Pro România, printre discuţiile lui Dragnea cu oficialii din Israel s-ar mai număra şi înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii, act declarat de CCR neconstituţional prin lege.

loading...

„Eu cred că Liviu Dragnea şi-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel şi să nu fie extrădat (…) Eu nu cred că el are o înţelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat ţeapă şi la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede şi cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubeşte pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care… şi apoi s-a întors”, a declarat Victor Ponta la TVR 1.


Fostul prim-ministru social-democrat a mai precizat că printre negocierile purtate de liderul PSD cu oficiali israelieni s-ar număra şi înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii. Cu toate acestea, Curtea Constituţională a României a decis că fondul nu poate fi înfiinţat prin lege, ci printr-o Hotărâre de Guvern, aruncând astfel responsabilitatea pe umerii Cabinetului Dăncilă. „Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la puşcărie”, a spus Ponta.

Pe 18 iulie Victor Ponta scria pe pagina sa de Facebook că CCR ar fi oprit „cel mai mare jaf din istoria României”, făcând referire la Fondul Suveran de Investiţii şi la promisiunile lui Liviu Dragnea către liderii externi prin înfiinţarea unui astfel de fond.  „Curtea Constituţională a oprit (pentru moment cel puţin) cel mai mare jaf din avuţia României după 1989 – această uriaşă hoţie a fost promisă de Liviu Dragnea «protectorilor» săi din afara ţării (Rusia , Israel, SUA) / era un preţ de peste 10 miliarde de euro din ce a mai rămas Statului şi poporului Român pe care Dragnea era dispus să îl plătească pentru protecţia sa politică şi pentru câteva fotografii cu lideri internaţionali!”, a scris Ponta pe Facebook.


Citeste mai mult: adev.ro/pcqe2z

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DEZVALUIRI CUTREMURATOARE. Victorul Atanasie Stanculescu : Cum am complotat cu Iliescu, cu KGB-ul, cu tiganii, masonii, ungurii si cu americanii ca sa-l dam jos si sa-l ucidem pe Ceausescu

  MESAJUL KGB, PRIMIT LA BALATON Era mai întâi întâlnirea cu omologul meu ungar de

Tăriceanu, Iliescu, Dragnea – cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel

  Mai mulți lideri politici, inclusiv fostul președinte Ion Iliescu, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu,

Vanzarea sasilor catre Republica Federala Germania, operatiune initiata de guvernul de la Bonn, care isi propusese sa extinda piata locurilor de munca de noi sclavi “pe plantatie” cu cetateni din lagarul estul Europei, vorbitori de limba germana – Sasii din  Romania – „Actiunea Recuperarea. Securitatea si emigrarea germanilor din Romania (1962-1989)

SECURITATEA , SAŞII ŞI RFG-UL SAU locul de unde au venit banii fraţilor NEGOIŢĂ Una

Profesorul Radu Baltasiu: ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” – prima generație derutată din istoria țării

Informația conform căreia câteva posturi de televiziune, inclusiv PRO TV și Realitatea TV, nu au

Închide