Ponta a mintit din nou. Joi a fost in TURCIA: „Extrem de SUSPECTE vizitele astea secrete”

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Mai multe publicatii au anuntat joi ca premierul Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Spre seara, Ponta a declarat pe Facebook ca este acasa, insa jurnalistul Dan Tapalaga sustine ca acesta minte „prin omisiune”. „A spus ca se uita la meci, dar n-a negat ca dat o fuga la Erdogan”, spune Tapalaga.

loading...

Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca primul ministru anunta pe 23 iulie ca „este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta”.


Insa premierul a negat, spre seara, ca se afla in Turcia, fara a specica ce a facut de fapt in timpul zilei.

„LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!!


A venit uimita sa ma intrebe ce fac? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine!”, a scris Ponta, ironic, pe Facebook.

Jurnalistul Dan Tapalaga de la hotnews.ro sustine insa ca nu exista niciun dubiu ca Ponta a fost plecat la Istanbul. Mai mult, aceste vizite ar fi „extrem de suspecte”.

„Ponta s-a afla in Turcia in cursul zilei de joi. Suta la suta. Nu exista dubii asupra acestui fapt. A ajuns seara acasa si a mintit prin omisiune. A spus ca se uita la meci, dar n-a negat ca dat o fuga la Erdogan. Mincinos patologic, omul are nevoie de tratament.

HotNews.ro a postat stirea putin dupa ora 18, precizarile diversioniste ale premierului au venit patru ore mai taziu. Nu avea cum sa dezminta chiar din Turcia sau de pe avion. A mintit cu scopul de a mai decredibiliza putin niste jurnalisti si surse de stiri. In tot cazul, extrem de suspecte vizitele astea secrete in Turcia”, a scris Tapalaga pe Facebook.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *