POLITICIENII ROMÂNI: Mercenari plătiţi să jefuiască şi să distrugă

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

POLITICIENII ROMÂNI: Mercenari plătiţi să jefuiască şi să distrugăÎn societatea în care trăim multe lucruri apar în chip înşelător pentru ca noi să nu ştim exact cu cine avem de a face. Politicienii, spre exemplu, care se prezintă ca fiind reprezentanţii cetăţenilor sunt de fapt mercenari ce acţionează în mod strict militar şi au ordinul de a jefui şi a distruge ţara şi cetăţenii României.
loading...

Pentru a înţelege în mod exact şi profund această afirmaţie, trebuie să ştim că activitatea desfăşurată de individ defineşte rolul său în societate şi nu haina sau titulatura lui.

Un om îmbrăcat în haină militară, spre exemplu, care luptă în ţara sa, pentru alungarea duşmanului, îl putem numi pe drept cuvânt SOLDAT. Un individ îmbrăcat în aceeaşi haină militară care acţionează în afara ţării sale şi este plătit pentru a ucide oameni în numele unor interese meschine, spre exemplu pentru a acapara bogăţiile naturale ale unei ţări străine, este un MERCENAR. Amândoi poartă haina militară, însă unul este soldat în slujba ţării sale pe când celălalt este un mercenar plătit. Deci nu haina defineşte rolul adevărat al individului, ci activitatea sa. De obicei atât soldatul adevărat cât şi mercenarul sunt denumiţi în mod fals ca fiind soldaţi. Cu toate acestea mercenarul nu este un soldat adevărat, aici este vorba de o titulatură voit falsă pentru a ascunde adevărul.


Militarii, atât soldaţii cât şi mercenarii, au obiceiul de a se camufla în funcţie de culorile şi formele din mediul înconjurător. Cei care luptă în deşert aleg de obicei haine de camuflaj de culoarea nisipului, iar cei ce luptă într-un mediul cu multă verdeaţă aleg de obicei haine de camuflaj de culoarea verde.

Acum să trecem la aşa-zişii politicieni pentru a vedea ce sunt ei de fapt. Pentru această, după cum am arătat mai sus, trebuie să ne uităm la ACTIVITATEA LOR şi nu la hainele sau titulatura ce o poartă. Deci ce au făcut ei în ultimii 23 de ani ?


. Un număr de 1256 întreprinderi au fost distruse.
. Peste 3,5 milioane de români au părăsit ţara
. Românii rămaşi în ţară sunt sărăciţi, manipulaţi, dezbinaţi şi otrăviţi
. Toate bogăţiile României au fost dăruite concernelor Mafiei Financiare
. „Guvernul României”, mai bine zis mercenarii, au ordonat aruncarea în aer a munţilor, găurirea scoarţei terestre, explodarea rocilor subterane şi otrăvirea apei freatice
. Se dau legi în defavoarea cetăţenilor şi în favoarea concernelor străine
. „Guvernanţii” discreditează valorile româneşti şi urmăresc dezmembrarea ţării
. etc. etc. etc.

Toate aceste acţiuni arată în mod clar că aşa-zişi politicieni sunt de fapt mercenari plătiţi care acţionează în România ca pe un teatru de război şi tratează cetăţenii români ca pe nişte duşmani ce trebuiesc nimiciţi. Ei se camuflează precum militarii, îmbracă haine civile pentru ca să nu poată fi percepuţi ca ceea ce sunt cu adevărat: mercenari plătiţi să ucidă, să distrugă şi să jefuiască.

Acest război al lor este un război neconvenţional. Ei nu au bombardat ţara pentru ca să nu cheltuiască bani pe bombe. Rezultatul a fost însă acelaşi: 1256 de ruine industriale care arată exact ca după un bombardament. Exact ca în orice război avem refugiaţi: 3,5 milioane de refugiaţi. Exact ca în război duşmanii mercenarilor, care în acest caz sunt cetăţenii României, sunt trataţi ca atare: sunt jefuiţi, manipulaţi, dezbinaţi şi otrăviţi. Exact ca în război se foloseşte explozibilul pentru a se arunca în aer munţii, scoarţa terestră şi rocile subterane. Exact ca în război ni se otrăveşte apa potabilă. Exact ca în război ni se impun reguli, aşa-zisele legi, arbitrare, nedrepte şi care ne restricţionează activităţile.

Ţinând cont de această realitate noi trebuie să ne organizăm în aşa fel ca să contracarăm lupta mercenarilor. Cel mai bine este să luăm exemplul înaintaşilor noştri: Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare. Trebuie să ne organizăm în grupuri mici şi să-i hărţuim pe toate planurile. Trebuie să ne adunăm în jurul înţelepţilor neamului, să sfidăm autoritatea mercenarilor, să boicotăm legile lor strâmbe, să nu acceptăm planurile lor de dezmembrare a ţării, să-i slăbim financiar, să nu cumpărăm produsele lor şi să încercăm să preluăm puterea politică pentru a schimba sistemul în aşa fel încât să aducă bunăstare şi libertate pentru toţi cetăţenii.

Există o multitudine de căi prin care putem să ne opunem. Soluţia concretă însă trebuie să fie găsită de fiecare în parte pentru situaţia respectivă. Ne aflăm într-o conjunctură internaţională propice pentru a ne emancipa de sub dictatura oligarhică mondială. Puterile mondiale se află într-un echilibru de forţe. Această stare poate dura 10, 20 poate 30 de ani. Noi românii trebuie să profităm de această perioadă şi să preluăm cârma ţării pentru a construi o Românie puternică. Vrem o Românie puternică nu pentru a subjuga alte naţiuni, aşa cum au făcut-o alţii cu noi, ci pentru a ajuta pe vecinii noştri şi pe toţi ceilalţi. Dacă nu vom face asta şi dezvoltarea unui noi imperiu, poate China, ne va surprinde iar pe picior greşit atunci vom cădea din robia unui imperiu într-o altă robie, care va fi poate şi mai rea decât aceasta. De aceea trebuie să ne trezim şi să începem reconstrucţia ţării.

Cu DUMNEZEU înainte !!!

LUPII LIBERI – Grup de rezistenţă împotriva dictaturii masonice

Hărţuim, Hăituim, Vânăm trădătorii de neamSursa:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1715876738636520&set=pb.100006426309731.-2207520000.1413138857.&type=3&theater – http://lupuldacicblogg.wordpress.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “POLITICIENII ROMÂNI: Mercenari plătiţi să jefuiască şi să distrugă

  1. Adevarul spus pe jumatate este mai periculos decat minciuna . Ne luam de politicieni ca sunt mercenari dar de papusari, cei care trag sforile de care sunt legati acesti politicieni (mercenari) , cine are grija?? Sa nu uitam ca cei mai multi o fac din convingere (sionistii kazari) . Sa-i slabesti financiar – asta este o gluma – stim foarte bine cum se plimba finantele prin lume si modalitatile de finantare a mercenarilor . Singurul factor decisiv este arbitrul . Arbitrul (poporul) poate influenta situatii, decizii , revolutii, razboaie, absolut tot . In ultimul timp la acest factor se lucreaza intens pe toate planurile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
VREȚI VACCINARE? PLÃTIȚI DEZDÃUNARE! Copiii care suferă reacții adverse post-vaccinale nu sunt protejați de lege. Iar proiectul legislativ privind vaccinarea obligatorie promite că problema se va rezolva, cândva

Sara Maria a trăit două săptămâni. Timp în care statul român, prin lucrătorii din domeniul

Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: “Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu”.

Nota Redacției - Senatul trebuie să sesizeze CCR pe acest subiect pentru un CONFLICT între

Dostoievski: Catolicismul nu este de fapt o religie crestina… e chiar mai rau decat ateismul

Sfatuitorii papei sunt hulitorii lui Hristos: rabinii jidovi Citat din FRATII KARAMAZOV (vol. I): –

Evenimentul Neversea e un eveniment politic de spalare pe creiere, sponsorizat de Kaufland si de mafia traficului de sange donat

Iata dovada ca evenimentele Neversea si Untold sunt politice, deci cine spala creierele tinerilor in

Închide