Politician strain: daca romanii ar fi fost atat de destepti cum se cred, nu plecau la munca in strainatate si nu lasau tara pe mana strainilor sa o stoarca de resurse si bani

Capitalism Ceausescu
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un politician strain care doreste sa ramana sub anonimat sustine ca romanii nu sunt atat de destepti cum se tot lauda, din moment ce au permis de 28 de ani sa fie condusi de niste oameni care au dus interesele altor tari, se pare. Altfel nu ar fi logic cum sa se depopuleze tara in asa hal, nu ar fi logic de ce romanii pleaca la munci sub nivelul pregatirii lor, sau chiar in domeniile lor, dar pe salarii mai mici decat occidentalii, in timp ce in tara fac strainii bani.

loading...

Vanzarea pamantului agricol catre straini, este una dintre cele mai mari greseli, caci strainii pot pretinde fonduri UE in tara in care romanii trebuiau sa pretinda ei aceste fonduri. In primul rand, cine detine o proprietate in mediul rural poate accesa fonduri europene substantiale, insa romanii pleaca pe cateva sute de euro, sau mii la munca departe de casa, in timp ce straini care au achizitionat mii de hectare in Romania, incaseaza anual subventii de milioane de euro.


Unde e logica? Unde e inteligenta romanului? De ce permite politicienilor din varf sa nu faca nimic pentru ei ci doar pentru straini? De ce au pus in functii straini, sau oameni nepatrioti? Nu erau convinsi ca acestia nu vor face nimic pentru popor ci doar pentru cei din anturajele lor? Sa pui un sas presedinte, care avea in cercul sau doar consului ai Austriei si Germaniei, care e la catarama cu Angela Merkel si sa te astepti pe urma sa faca cevpentru tara ta? Sa il votezi pe Dragnea care se inchina la israelieni, la Soros si la oricine altcineva decat la poporul roman e alta lipsa de ratiune. Sa imbratisezi Monarhia sau Casa Regala care guverneaza Romania de 28 de ani prin omul lor, Mugur Isarescu ( varul regelui Mihai), Casa Regala care de 28 de ani doar retrocedeaza, nu daruieste nimic poporului roman este iarasi o lipsa crasa de inteligenta.

Daca ati fi destepti dragi romani, nu ati fi parasit tara, nu v-ati fi dezbinat certandu-va care partid e mai bun, caci toate partidele sunt unite cand e vorba de dat bani Casei Regale sau votarii pensiilor speciale, v-ati fi dat seama imediat de cine serveste interesele cui si i-ati fi dat jos din functii la prima greseala asa cum au reusit islandezii. V-ati fi dat seama ca intreaga presa oficiala este controlata tot de aceste partide, care va mint cu informatii ce le creeaza ei, ca sa va devieze de la realitate.


Asa ca somn usor dragi romani si mai usor cu mandria de a fi roman destept in strainatate, caci dupa 1989, copiii vostri abia au reusit sa isi termine liceele si sa isi ia bacalaureatele.

Sursa: facebook

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *