Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Filmul unui accident rutier ce a avut loc în centrul Iașului, în care au fost implicate o dubiță și un logan al Poliției Rutiere, a apărut pe Internet. Acesta contrazice varianta prezentată de ofițeri, conform căreia în momentul coliziunii aveau semnalele acustice și luminoase în funcțiune pentru că se aflau în misiune.

loading...

Poliţiştii se îndreptau către un accident produs în faţă la Moldova Mall şi aveau în func­ţiune semnalele acustice şi luminoase. În urma accidentului, autospeciala Poliţiei a fost avariată, iar un pasager din interior a fost transportat la spital cu leziuni“, a susținea în urmă cu patru luni, Anca Vîjiac, din ca­drul Poliţiei ieşene, potrivit ziaruldeiasi.ro.


Declarațiile acesteia, erau contrazise încă din acel moment de martori, care afirmau că ofițerii au aprins girofarul abia după accident. Acum, Adrian Bursuc a reușit să obțină imaginele de pe camera de supraveghere din intersecție și le-a postat pe pagina personală de Facebook pentru ca orice doritor să poată să judece singur cine a greșit.

Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat


politia-din-iasi-prinsa-cu-minciuna-filmul-unui-accident-din-urma-cu-4-luni-arata-musamalizarea-cazului-si-aruncarea-vinovatiei-asupra-soferului-accidentat-video-204553

“Am reusit dupa 4 luni sa obtinem filmul accidentului cu masina politiei.

Initial s-a spus clar ca se retine permisul pentru 90 de zile, iar dupa ce avocata firmei a insistat pentru a avea inregistrarile plus ca, politia sa fie sigura ca nu face un abuz si judecata se va lasa cu daune morale plus salariul pe 3 luni, dupa o saptamana, avocatei i s-a adus la cunostinta ca nu se mai suspenda permisul. Alte comentarii facute de sefi “si ce ai sa faci mai, ai sa te judeci cu politia, tu gandesti?” Plus alte …..intimidari….ca o gaseste pe avocata “2” a societatii si o da cu capul de pereti….. dar astea vor urma in alt proces.

Multumim si doamnei avocat Iliescu Simona.” este mesajul cu care acesta a însoțit postarea clipului video.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/auto/politia-din-iasi-prinsa-cu-minciuna-filmul-unui-accident-din-urma-cu-4-luni-arata-musamalizarea-cazului-si-aruncarea-vinovatiei-asupra-soferului-accidentat-video-164306.html
  2. Foto: ziaruldeiasi.ro
  3. Video: Facebook/Adrian Bursuc
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat (VIDEO)

  1. E o minciuna sfruntata. Priviti cu atentie; in momentul in care masina politiei a intors s-a aprins si girofarul astfel ca inmomentul impactului acesta era, deja, in functiune. Or avea ei destule bube-n cap dar aici aveau dreptate, asa cum reiese din filmuletul postat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!

Ticalosul de jurnalist de la Pro TV care a raspindit nemernicia de coperta falsa a

Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara

n opinia multor oameni comunismul a ţinut pe loc dezvoltarea unei ţări, crescând decalajul faţă

MARE ATENTIE: Martorii lui Iehova si Mormonii sunt secte masonice sataniste care promoveaza Noua Ordine Mondiala

Divizarea protestantilor, opera masoneriei Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young,

ISTERIE ÎN EDEN: Din cauza halucinogenelor, hipsterii s-au acuzat reciproc că ar fi cocalari violenți…:)))

București – Isterie și crize în clubul de muzică electronică Eden în cadrul unui eveniment organizat vineri

Închide