PNL anunță că va susține proiectul de lege pentru finanțarea de la buget a Casei Regale

Masonerie Monarhie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți că liberalii susțin propunerea legislativă referitoare la reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României.

loading...

„Vom susține (n.r. — proiectul de lege). De altfel știți că proiectul acesta de lege, discuțiile datează încă din perioada Guvernului Cioloș. Au existat discuții din câte știu și la nivelul Președinției și există un suport larg, sigur a fost nefericit modul în care a fost înaintat în Parlament”, a spus Orban, la Palatul Parlamentului.


Senatorii din Comisia juridică au amânat marți, pentru săptămâna viitoare, dezbaterea propunerii legislative referitoare la reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României, act normativ inițiat de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “PNL anunță că va susține proiectul de lege pentru finanțarea de la buget a Casei Regale

  1. Cât de constituțională este asta? Și , mă întreb, ați rezolvat cu învățământul, sănătatea, autostrazile,etc. și nu mai aveți ce face cu banii noștri? Încă nu ați plătit restanțele salariale ale profesorilor(în șapte ani ?!) obținute prin hotărâri judecătorești! Inconștienților, aveți nevoie de un nou decembrie ’89? În ritmul ăsta îl veți obține cât de curând.

  2. DAR PE POPOR L ATI INTREBAT DACA VREA CASE REGALE? CA DOAR DIN IMPOZITELE NOASTRE VRETI SA LE DATI BANI NU DIN BUZUNARELE VOASTRE, NU AJUNGE CA TINEM IN CARCA TRANTORII DIN PARTIDELE VOASTRE ACUM NE MIA BAGATI PE GAT SI MARIONETELE ASTEA,MAI TARZIU O SA ZICETI CA VRETI SI REGAT SI ASTA TOT FARA REFERENDUM,SCARBE CE SUNTETI,ARDE V-AR FOCUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *