Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

În imagine aveți banii coloniali (emiși privat de BNR privatizat după lovitura de stat din 1989) și banii suverani emiși de un BNR care a aparținut NEAMULUI ROMÂNESC.

Care este diferența?


Păi în 1975-1985 un muncitor necalificat avea la uzină 1680 de lei suverani pentru munca sa de 168 de ore.Adică era plătit cu 10 lei pe oră.

Ce înseamnă 1680 de lei suverani?


Însemna că BNR tipărea cu costuri mici (maxim 1 leu și 68 de bani) niște hârtie frumos colorată și o schimba pentru munca lui GIGEL (muncitorul nostru necalificat proaspăt intrat în UTC).
GIGEL producea în fiecare lună niște rulmenți care valorau niște dolari fiindcă mergeau la export.
În mod sigur GIGEL producea de 20-30 de ori mai mult decât era plătit.
Sigur că după 1980, elemente criminale și sabotoare s-au infiltrat peste tot la nivelul înalt de decizie și au permis ca munca lui GIGEL să fie sabotată și parazitată de 8-10 IȚICI sau ȘTRULI purtători de nume românești.
Cu dolarii pe care REPUBLICA SOCIALISTĂ SUVERANĂ ROMÂNIA îi încasa pe rulmenții vînduți ca pâine caldă la export, STATUL ROMÂN a construit peste 3 milioane de locuințe, aproape 6000 de fabrici și uzine.

SENIORAJUL este profitul obținut de BNR din plasarea pe piață a bancnotelor.

În cazul de dinainte de 1989 SENIORAJUL era echivalat cu muncă și STATUL ROMÂN ce controla DIRECT BNR, aduna munca a peste 8 milioane de angajați și O REDISTRIBUIA astfel încât circulația banilor însemna de fapt SCHIMB DE MUNCĂ în interiorul NAȚIEI ROMÂNE.

Ce înseamnă bancnota de 500 de lei coloniali denumiți RONI?

După 1990, BNR a devenit un GRUP LOCAL DE CRIMĂ ORGANIZATĂ protejat de LEGI date de alți infractori și de instituțiile coloniale de forță (ANAF/SRI/Jandarmerie/Poliție/Magistrați).
BNR încasează pentru fiecare bancnotă de 500 de RON un SENIORAJ de 499 de RON sub formă de MUNCĂ sau RESURSE.
BNR face profit din SENIORAJ în fiecare an echivalentul a peste 50 de miliarde de euro bani care se duc în străinătate și sunt “investiți” în dolari FED sau bonduri de trezorerie.
Pe scurt, poporul CAPTIV român muncește pentru ca AMERICANII să o ducă foarte bine.

De ce se impune NAȚIONALIZAREA BNR?

Pentru că BANII sunt SÂNGELE ECONOMIEI oricărei țări/națiuni.
Atât timp cât EMITEREA și DISTRIBUȚIA BANILOR sunt sub CONTROL PRIVAT nu există ECONOMIE LIBERĂ.
Dacă mecanismul economic este controlat de cei care controlează banii și creditul atunci este logic că NAȚIUNEA nu se poate dezvolta și nici PROSPERA!
Dacă EMITEREA DE BANI ESTE PRIVATĂ atunci clar GUVERNUL nu poate fi SUVERAN.
În mod logic dacă un GUVERN nu este SUVERAN atunci este foarte sigur că este de tip COLONIAL.

Ce înseamnă GUVERN COLONIAL?

O administrație care are grijă ca populația invadată din colonie să plătească birurile liniștită și să nu se elibereze niciodată!
Evident că din acele biruri GUVERNUL COLONIAL și VĂTAFII care efectiv biciuiesc pe sclavi se înfruptă cu lăcomie.
Doar 1% din tot ce se colectează cu forța de statul COLONIAL merg să hrănească vătafii și guvernanții.
99% merg să hrănească pe STĂPÂNII COLONIEI care locuiesc la LONDRA, BASEL, BERNA, Washington, Tel-A-Viv.
Singurul model verificat din istorie de dezvoltare socio-economică în care tot poporul are de câștigat este SOCIALISMUL NAȚIONALIST.

ELIBERAREA NAȚIONALĂ și ulterior reinstaurarea REPUBLICII SOCIALISTE ROMÂNIA este singura șansă de supraviețuire a NEAMULUI ROMÂNESC.
Aceste evenimente se vor produce în mod categoric nu peste mult timp! 

sursa: LuciLucescu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?

  1. Poveşti ziaristice de cafenea.
    Preţul de cumpărare contează într-o ţară iar viteza de circulaţie a banilor este de 5 ori pe an. Adică, valoarea mărfurilor şi a serviciilor care este de cca 70% din PIB, se împarte la 5, ex.100,0 mld. euro : 5 = 20,0 mld euro care intră în circulaţie sub formă scripturală, adică prin conturi, şi doar din aceştia o sumă redusă în bani fizici pentru plata salariilor. Banii şi valuta nu părăseşte ţările nici cu autovehicule, nici trenuri, vapoare sau avioane. Dacă în ţară intră valută prin export 5 mld euro scriptural, se scot din circulaţie scriptural 5,0 mld euro în lei, pentru ca masa monetară să nu crească fiindcă se ajunge la inflaţie. Rezerva de stat a statelor în euro sau dolari este în conturi scripturale în bănci din alte state şi rezervele de aur la fel. România are 103 t aur rezervă(din care 56 t depozitate în M.Brt.) asigurând acoprirea în aur a banilor în circulaţie de 96% şi nu mai cumpără aur fiindcă n-are ce face cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *