Pista aeroportului din Tîrgu Mureș nu a fost reparată timp de o jumătate de secol de cand l-a facut Ceaușescu, bine că l-a făcut, că la Brașov nu au fost capabili 28 de ani să construiască nimic

Capitalism Ceausescu
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
După ce toate companiile aeriene și-au retras zborurile de pe aeroportul din Tîrgu Mureș, în 2016, când s-a constatat că autoritățile responsabile, Consiliul Județean și conducerea aeroportului, au dat ani la rând date false Autorității Aeronautice Române, au început și reparațiile majore. 
loading...

Aeroportul ”Transilvania” din Tîrgu-Mureș a fost construit în anul 1968. În cei 50 de ani de funcţionare nu a fost realizată nici o investiţie majoră de reabilitare a pistei de decolare/aterizare. Vineri, după ce Consiliul Judeţean Mureş a încheiat cea mai amplă lucrare de reparaţie a pistei, președintele CJ, Peter Ferenc și preşedintele Consiliului de Administrație al Aeroportului ”Transilvania” din Tîrgu-Mureș, Peti András au prezentat o strategie de dezvoltare pe 50 de ani. Au fost prezenți ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete și secretarul de stat din Ministerului Transporturilor, Ion Iordăchescu.

Sursa; evenimentul zilei


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *