Petitie pentru scoaterea Monicai Macovei din Parlamentul European

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Eu cred că a cam venit momentul să scăpăm şi de această piază rea, duşman declarat al României, şi probabil, cel mai acid pion al lui Soros. MLM (Monica Luiza Macovei, n.n.) este reprezentanta României la Bruxelles, dar are un singur lucru pe agenda care i-a transmis-o Soros: batjocoreşte România zi de zi, ceva tot o să rămână. (…) Se spune că, de-a lungul timpului, MLM ar fi încasat de la ONG-urile lui Soros milioane de euro”,  Ninel Peia

loading...

Este fiica unui securist izvorât din Giurgiu pe nume Vasile Gherghescu, cel care a condus echipa securiştilor la şantierul Casei Poporului, individ acuzat că a făcut poliţie politică şi a terorizat.


“După 89, mai precis după descinderea minerilor veniţi să lichideze Mişcarea din Piaţa Universităţii, procuroarea se ocupă de cazurile protestatarilor arestaţi atunci. Evident, femeia nu a văzut nici urmă de violenţă asupra acestora şi a mai făcut şi pierdute ceva dosare şi pagini, ca să fie bine”

Monica Macovei nu reprezinta interesele romanilor in Parlamentul European, ci interese sorosiste. Minte la adresa poporului roman, defaimeaza si denigreaza poporul roman si oamenii de vaza ai acestui popor, care sunt alesi prin vot de acest popor. Se lupta sa  anuleze rezultatul votului si povesteste despre cei ce nu au votat cu partidul ei, ca ar fi nite redusi mintal sau puturosi sau oameni neintreprinzatori. Pentru asta nu merita sa ne mai reprezinte in Parlamentul European.


Petitia online :petitieonline.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Petitie pentru scoaterea Monicai Macovei din Parlamentul European

  1. Cam de mult trebuia luata la intrebari. Cand esti reprezentantul unei tari intr-un forum international,”mort,copt” sustii interesele aceleitari. Altfel,ce rost ar mai avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
HALLOWEEN-Anton Lavey fondatorul bisericii sataniste: Ma bucur ca parintii isi lasa copii sa il serbeze pe diavol cel putin odata pe an

Multi dintre romani au preluat, de cativa ani, dintr-un mimetism modernist, care nu are nimic

În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.

Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de

Europarlamentar austriac: Dacă Schweighofer ar lucra la noi ca în România, ar avea dosare grele

 Dacă Holzindustrie Schweighofer şi-ar desfăşura activitatea în Austria aşa cum o face în România,

DEZVĂLUIRI INCENDIARE: SRI patronează corupţia | Coldea şi-a scăpat oamenii din mână

  Spre finalul anilor ’80, un banc facea inconjurul Romaniei. O batranica ce abia coborase

Închide