Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

John Perkins: Monsanto şi Chevron folosesc asasini economici. ORICINE încearcă să convingă poporul român că sunt bune e un asasin economic


Autorul “Confesiunilor unui asasin economic”, John Perkins spune că modelul descris în cartea sa este folosit şi în România de companii precum Bechtel sau Chevron.
Perkins spune că oricine încearcă să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu criminală, acela este un “criminal economic”.
Fiecare mare corporaţie are echipamentul şi oamenii necesari pentru a face treaba unui asasin economic. Monsanto, Chevron, de exemplu, folosesc asasini economici.E mai greu de identificat, dar oricine face presiuni care să ducă la preluarea controlului de către o corporaţie, oricine încearcă, de exemplu, să convingă poporul român că Chevron e o companie bună şi nu una criminală, aşa cum este în realitate, oricine face aceste lucruri prestează o muncă tipică asasinilor economici”, a afirmat el într-un interviu din Cotidianul.
Acesta mai afirmă că România se află în mijlocul unei zone foarte importante, ocupând o poziţie cheie. Totodată, Perkins regretă că Texaco sau Bechtel sunt implicate în România.
În ceea ce priveşte România, cred că trebuie realizat că este o ţară de mijloc, se află chiar în miezul unei zone foarte importante. România ocupă o poziţie cheie în acest moment, e o ţară aflată la mijloc.Dar văd ceea ce se întâmplă în România, ce încearcă să facă Chevron, care este o organizaţie criminală şi a dovedit asta în Ecuador, unde a lăsat în urmă un dezastru ecologic. A refuzat să cureţe, să ecologizeze, şi au rezultat boli cumplite, cancer… Texaco este o organizaţie criminală şi îmi pare foarte rău să văd că se implică în România şi mi-e teamă că pe români îi aşteaptă o serie de probleme”.
Perkins a mai spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.
Sursa:http://activenews.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Marius Vizante, pe Facebook. Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor

Actorul Marius Florea Vizante a publicat pe Facebook o scrisoare emoționantă. „Boss, tu chiar poți

Stiripesurse : Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT

Liderul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă scoate, în ultima zi de campanie pentru parlamentare, un

Cornel Nistorescu: Să ne temem de Klaus Iohannis! Nu este decât un crâmpei din foamea de nehalit a unui om disperat de putere

  În urma evenimentelor petrecute în țară în ultima perioadă au ieșit la suprafață mai

Cum fac multinaţionalele legi în Parlamentul României

La Comisia de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor este dezbătută, în această perioadă, legea

Închide