Pensionari , nu mai nenorociti aceasta tara !!!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

V-ati sacrificat degeaba , toată munca si truda din timpul regimului Ceausist a fost distrus ..poate pentru niste salarii compensate .. 

loading...

Pensionarii decrepiți din România au pus umărul, votând PSD-ul, la distrugerea țării


Mafioții PSD-iști au furat în România sub scutul aberației “noi reprezentăm poporul”. De fapt, “boborul” reprezentat de ei era format majoritar din pensionari, plus analfabeți, țigani infractori, plus alți șmecherași, ce s-au prins repede că pot trăi bine de pe urma lipsei de creier a celor de mai sus.

Pensionari ramoliți, ajutați-vă nepoții la școală, nu căscați gura, zi de zi și seară de seară, la Latrina 3 și RoHoția_TV, romanii au talent, Capatos, emisiuni de scandal pe toate posturile masonice penale ale unui securistilor infractori aflat după gratii și ale altor servici secrete


În loc să-și educe nepoții, eventual învățând (doar învățăm toată viața) să folosească bine o tabletă sau un laptop, pensionarii din România iau 5 lei de la Voiculescu și se țin de mitinguri prin care au adus România definitiv sub tutela Mafiei. Băi jigodii ordinare, dacă vă place atât de mult mafiotul Ponta, luați-l cu voi în Africa, deoarece în Europa toți îi întorc spatele. Voi nu știți toate acestea, poate, rahatul de Gâdea având grijă să nu vă spună așa ceva la Latrina 3. Ponta nu vă dă 5 lei în plus la pensie din banii furați de Mafia PSD-istă, ci ia de la fraierii care muncesc pentru voi, ultimele gunoaie ale acestei țări.

În timp ce bunica mea avea pensie 60 de lei (o pâine = 5 lei) și nu s-a plâns nimănui, adică nu a mers la Cotroceni să strige “Jos Băsescu, Jos Iohannis..etc”, voi, javre ordinare, pe care criminalul Ilici _KGB_Iliescu v-a scos la pensie la 50 de ani, de 27 de ani nenorociți această țară.

Chiar nu vă pasă, pensionari idioți, că acestia Ponta- Iohannis -Ciolos..si mai ales Casa Regală o cloaca de masoni sunt infractori? Chiar nu vă pasă că nepoții și copiii voștri își rup mașinile pe drumurile lui Ponta, mai rele ca-n Africa? Chiar nu va pasă că nepoții vostri nu au manuale la școală sau, cele care sunt, nu pot fi folosite, fiind vechi și depășite? Chiar nu vă pasă că ați adus Mafia PDL/PSD-istă la putere de fiecare dată și tot de fiecare dată ei au devenit mai bogați iar copiii și nepoții voștri au trebuit să emigreze pentru a putea supraviețui?

Pensionari ramoliți, cum puteți striga “Jos Băsescu” și azi în fața Palatului Victoria?

Culmea absurdului și spălării de creiere marca Antena 3 a fost întâmplarea din urmă cu câteva zile. La un miting al pensionarilor, în fața sediului Guvernului, s-a scandat “Jos Băsescu”. Băi, idioții lui Pește, Băsescu nu mai este demult la putere. De 3 ani sunteți guvernați de Puie Monta. Acest penal este responsabil de tot ce voi nu aveți în această țară. Aveți demnitate și onoare, javre ordinare, nu vă lăsați manipulați de securiștii împuțiți. Lăsați urmașilor voștri o țară civilizată, nu o țară dominată de mafie. Faptul că aveti părul alb nu înseamna nimic dacă așa ceva nu este completat de înțelepciune. Nu mai fiți țațe idioate care văd numai paharul cu ceai. Strămoșii voștri au dus-o mult mai greu, dar și-au sacrificat batrânețile pentru ca noi, cei de azi, să avem o țară. Nu umiliți și condamnați această țară la izolare. Rușine, pensoinari, pentru tot ce ați votat în România în ultimii 25 de ani. Voi v-ați poziționat singuri (datorită creierului din dotare) de partea răului. Pentru mine sunteți un blestem pentru România. Spuneți STOP sprijinului pentru mafioți și veți muri cu conștiința națională împăcată. Nu uitați ca o țară este suma faptelor cetățenilor ei. Iar o treime din ei sunteți voi, cei care ați nenorocit-o vreme de atâția ani. Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi!

Pensionarii de astazi :

 

Sursa: http://asapteadimensiune.ro

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Pensionari , nu mai nenorociti aceasta tara !!!

  1. Autorului articolului,
    Sunt pensionara dar nu ma regasesc in epitetele , caracterizarile si injuriile ce mi s-au adresat in articol. Este execrabila modalitatea de adresare, chiar daca au substrat real unele acuzatii. Putini sunt chiar si tinerii care nu pot fi manipulati, asa de subtil se face acest lucru. Trebuiesc legi care sa nu permita penalilor si hotilor sa mai candideze(riscam sa fie iar alesi), sa se interzica migrarea politicienilor in timpul exercitarii mandatelor, trebuie eliminata coruptia existenta inca in justitie, politie. BOR ar trebui sa isi faca curatenie in propria ograda , sa se ocupe numai de cele sfinte si sa se interzica categoric implicarea ei in politica si influentarea politica a enoriasilor. In favoarea culturii si impotriva reducerii orelor de romana, latina si istorie in scoli, nu am citit nici un articol asa vehement ca acesta. Nu am vazut folosindu-se limbajul suburban din articol nici impotriva celui (si nu era pensionar) care propunea zilele trecute sa fie dotati in scoli copiii cu prezervative! (In pauze se da liber la sex in scoli, se amenajeaza spatii adecvate?). De ce nu aveti voi, tinerii, initiative prin care pensionarii pot fi folositi si instruiti pentru lucruri utile, in favoarea societatii? Am avea si noi, batranii, multe lucruri de reprosat tinerilor dar nu-i putem pe toti acuza la gramada, sunt multi oameni valorosi dar nu reusesc sa razbata la suprafata in hatisul mafiei ce ne domina. Iar daca suntem asa nocivi si povara societatii, dati o LEGE PENTRU EUTANASIEREA PENSIONARILOR, inclusiv a parintilor si bunicilor vostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *