Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit un mesaj de sustinere fara precedent de la mai multi ambasadori straini cu ocazia unei ceremonii la ambasada Suediei.

loading...

Diplomatii i-au transmis sefei DNA mesaje de simpatie si sustinere, joi, cand Laura Codruta Kovesi a fost decorata de suedezi cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara.


Toate mesajele au fost inglobate intr-un clip, prezentat la Ambasada Suediei imediat dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit distinctia.

kovesi

Printre cei care si-au exprimat sprijinul pentru Kovesi si lupta anticoruptie din Romania se numara ambasadorii din SUA, Germania, Finlanda, Croatia.


Paivi Pohjanheimo, ambasadorul Finlandei, ii transmite in inregistrare procurorului sef al DNA: „Draga Laura Kovesi, ai condus lupta impotriva coruptiei in Romania in mod admirabil si curajos. Cel mai mare ziar din Finlanda (Helsingin Sanomat) scrie ca Europa are nevie de povesti de succes si ca, datorita eforturilor tale, Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”.

In clip apare si un mesaj al ambasadorului american Hans Klemm. Acesta aminteste despre premiul acordat de SUA Laurei Codruta Kovesi, in 2013: „Femei curajoase din Romania”. De atunci, spune el, „sefa DNA a obtinut rezultate impresionante in a aduce in fata justitiei pe cei bogati si cu influenta care au furat Romania si pe romani”.

„Continuati treaba exceptionala pe care o faceti! Va dorim succes in continuare si nu uitati ca cei din comunitatea internationala au o pozitie ferma in sustinerea dvs.”, continua ambasadorul american la Bucuresti.

Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei, o felicita, la randul sau, pentru distinctia primita din partea Suediei. „Aceasta decorare reflecta profesionalismul, simtul datoriei si lupta dvs cu coruptia.

Va doresc succes in continuarea eforturilor dvs., in munca dvs. importanta, sustinuta si apreciata de catre Germania”, afirma oficialul.

„Felicitari, doamna Kovesi, pentru rezultatele excelente de pana acum! Va doresc multa energie in continuare si sper ca intr-o buna zi Romania sa nu mai fie afectata de coruptie. Sa nu renuntati niciodata! Numai bine!”, ii transmite si ambasadorul Croatiei, Davor Vidis.

 

Sursa: aktual24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”

 1. TrustAsset Coin este o noua moneda digitala bazata pe criptografie, pornita de Daniel Oprea, CEO TAS Company impreuna cu echipa nucleu formata din Dimov Alin-Ionut, director Heyadoo Global Services si Buhaceanu Andrei IT&Mining, in care suporterii ideii principale si a viziunii pot cumpara moneda dn prima cantitate eliberata pe piata.
  https://www.youtube.com/watch?v=RHZcppHc6c4
  Moneda si business-ul functioneaza conform celor mai puternice principii ale unei afaceri si totodata a unei economii sanatoase.
  Utilizatorii, dupa ultimul stagiu de ICO, au un ecosistem sustenabil si complet la indemana prin care ei isi pot cheltui monedele pe o platforma de comercianti sau isi pot schimba monedele digitale in alte monede.
  Utilizatorii isi pot dubla, tripla sau chiar mai mult de atat, fondurile initiale
  si apoi isi pot cumpara diferite produse sau servicii deoarece TrustAsset intampina nevoile clientilor si mai mult de atat, ofera un mediu si un spatiu de actiune si sprijina in acelasi timp comerciantii in momentul in care platforma este gata.
  Detalii pentru achizitii de monede aici:ionene1111@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *