Partidul Neamul Românesc: Klaus Iohannis este o slugă a Germaniei! Fundațiile germane și ONG-urile lui Soroș, bine flancate de BND via FSB, având ca avangardă Ungaria, manipulează opinia publică

Capitalism Masonerie Monarhie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Klaus Iohannis este o slugă a Germaniei! Trădarea de Țară nu se poate pedepsi decât cu închisoarea pe viață, orice pedeapsă mai ușoară nu face decât să lase portițe acestor criminali de națiuni. Prietenia germano-rusă nu include sub nici o formă România. Pe scurt, ne vor vinde ca la piață. Fundațiile germane „Hanns Seidel” și „Konrad Adenauer” împreuna cu ONG-urile progresiste ale lui SOROS bine flancate de BND via FSB având ca avangardă Ungaria, au înrobind instituțiile Neamului Românesc și manipulează opinia publică.

Au un singur obiectiv: Dezmembrarea României
Mulți și multe au trecut peste noi și tot aici suntem, semințe de stânci, cu armuri de cetină și vână de fag. Onoarea, demnitatea și mândria să ne fie călăuze și să ne înfrățim încă odată căutând, și nu cerșind, destinul cel adevărat al Neamului Românesc. Să punem pe rug dezbinarea și să ne curățăm inimile în fața altarului Țării și să ne dovedim stăpânii celor ce ni s-au dat din tăriile văzduhului, prin puterea Domnului. Vom arăta că acolo unde nu-i fisură, și peretele de stâncă-i drept, speranțele venetice vor fi spulberate de vântul curajului ce ne-a fost scut întotdeauna!”, arată mesajul PNR.
PNR este un partid cu doctrină declarat naționalistă, care-l are în frunte pe fostul deputat Ninel Peia și pe generalul (r) Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major General al Armatei Române.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *