Papa de la Roma : „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”

Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

papa

loading...

Un om care este acolo pentru a descoperi multe „secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost recent numit Omul Anului de către Time Magazine. În ultimele revelațiile, Papa Francis a declarat:

„Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: „Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

Pe parcursul ultimelor șase luni, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican, viitorul Bisericii și să redefinească doctrinele si dogmele catolice. Al treilea Sinod de la Vatican II, este cel mai mare și cel mai important, după Sinodul de la Vatican II care a fost încheiat în 1962. Papa Francis a numit noul consiliu „finalizarea Sinodului de la Vatican II.” Al treilea Sinod de la Vatican II a fost încheiat:

„Catolicismul este acum o „religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem căadevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragosteși caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: „Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură.În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

 

 


Sursa: 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

14 thoughts on “Papa de la Roma : „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”

 1. offf ..nu-mi vine sa cred…..Biblia se implineste ..Dumnezeu a zis in Biblie ca in vremurile din urma se vor ridica tot felul de proroci mincinosi…din cele spuse de Papa reiese faptul ca el este unii din acei proroci mincinosi care vor amagi pe multi…oameni buni cititi biblia…EXSITA IAD SI RAI…EXISTA OAMENI CARE AU VAZUT IADU SI RAIUL…Dumnezeu nu se schimba…Daca Dumnezeu ia pedepsit pe homosexuali aku cateva mii de ani…fiti siguri ca ii va pedepsi si aku ,dar daca se vor pocai de faptele lor Dumnezeu ii va ierta….oameni buni POCAITIVA SI CREDETI IN EVANGHELIE.

 2. Iadul exista,si in biblie este redactat de urmatoarele pasaje biblice…matei 25 41…luca 16

  41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: ‘Duceţi-vă* de la Mine, blestemaţilor, în** focul cel veşnic, care a fost pregătit Diavolului† şi îngerilor lui!

  42 Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau;
  43 am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pe la Mine.’
  44 Atunci, Îi vor răspunde şi ei: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau fiindu-Ţi sete sau străin sau gol sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit?’
  45 Şi El, drept răspuns, le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori* n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintr-aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.’

  46 Şi aceştia vor* merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică.”

  luca 16,-19…Pilda bogatului nemilostiv
  19 „Era un om bogat, care se îmbrăca în porfiră şi in subţire şi în fiecare zi ducea o viaţă plină de veselie şi strălucire.
  20 La uşa lui, zăcea un sărac numit Lazăr, plin de bube.
  21 Şi dorea mult să se sature cu firimiturile care cădeau de la masa bogatului; până şi câinii veneau şi-i lingeau bubele.
  22 Cu vremea, săracul a murit şi a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi l-au îngropat.
  23 Pe când era el în Locuinţa morţilor, în chinuri, şi-a ridicat ochii în sus, a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui
  24 şi a strigat: ‘Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi înmoaie vârful degetului în apă şi să-mi răcorească* limba, căci grozav sunt** chinuit în văpaia aceasta.’

  25 ‘Fiule’, i-a răspuns Avraam, ‘adu-ţi* aminte că, în viaţa ta, tu ţi-ai luat lucrurile bune, şi Lazăr şi-a luat pe cele rele; acum, aici, el este mângâiat, iar tu eşti chinuit.

  26 Pe lângă toate acestea, între noi şi între voi este o prăpastie mare, aşa ca cei ce ar vrea să treacă de aici la voi sau de acolo la noi să nu poată.’

  1. Acum pe bune ce “parinte” intreg la minte ar inventa iadul pt a-si pedepsi copiii?? In nici un caz Dumnezeu NU, pt ca Dumnezeu este plin de iubire 😉 Iadul este o inventie ft buna a bisericii… inagibati-va fara ea cum at fi aratat aceasta minunata lume 😉

   1. Dumnezeu nu trimite pe nimeni in iad. Iadul a fost pregatit pentru Satana si ingerii lui nu pentru om. Dar omul are libertatea sa aleaga unde se duce, in rai sau in iad. Dumnezeu nu baga pe nimeni cu forta in rai. Daca un om l-a urat pe Dumnezeu toata viata lui, nu se va simti bine sa fie in rai in prezenta lui Dumnezeu pentu o vesnicie. Ala ar fi chiar iadul pentru el

     1. multi crestini sunt crestini doar declarativ. dealtfel sa te declari crestin si sa fii cu cel rau poate fi chiar o buna acoperire. pentru ca ceilalti nu te supun la chinuri sa recunosti, in schimb el poate sa-i chinuie pe crestinii adevarati.
      de fapt eu cred ca Dumnezeu chiar vrea sa vada cine are credinta cu adevarat in suflet. si fiind o problema de alegere, cea mai corecta e atunci cand ai la indemana posibilitatea de a alege calea stramba.
      parintele Arsenie Boca era la slujba si la un moment dat s-a oprit, s-a dus la o femeie si a pus-o sa pupe crucea. femeia nu a vrut si atunci a alungat-o din biserica pentru ca stia ca e cu satana. dar acum nu avem pe parintele care sa ne indrume, trebuie sa fim noi fermi in atitudine invatand din cartile sfinte.

   1. Ba da….dar as dori de la dumneavoastra un link sau ceva ,prin care sa’mi aratati autenticitatea acestei stiri.Va rog frumos daca aveti sa’mi aratati,pt ca am fost invinuita ca public stiri false.

   2. Ba da …dar vreau exact sursa de unde aveti dumneavoastra aceasta stire,deoarece am fost invinuinta ca public stiri false.Va rog sa’mi raspundeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *