Pâinea cu pliant pro referendum a atras amenzi uriase insa Coca- Cola care a promovat imagini proLGBT nu au patit nimic!

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori, susţine că şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor a dat dovadă de exces de zel când l-a amendat pe omul care susţine evenimentul de sâmbătă şi duminică.

loading...

BUCUREŞTI, 4 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu două zile, Facebook-ul s-a umplut de comentarii la o imagine care ilustra o pâine ambalată, ce avea ataşat un pliant ce conţinea mesaje pro referendum: „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Apără România de mâine! Vino la Referendum! Votează DA pentru definirea în Constituţie a căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie!”


Mulţi internauţi au comentat în termeni duri gestul firmei din Lugaşu de Sus, judeţul Bihor.

Urmările nu au întârziat să apară. Societatea a fost amendată cu 10.000 de lei de către Protecţia Consumatorului Bihor, care a dispus şi retragerea produselor din reţeaua de distribuţie.


Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei Pro Consumatori, a reacţionat.

„Domnul Giani (preşedintele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor) a dat dovadă de exces de zel cu un agent economic care a avut curajul să-i informeze pe români în legătură cu referendumul din 6 şi 7 octombrie! Dar nu acelaşi lucru ar face cu cei care vând produse alimentare falsificate, pentru că ăia beneficiază de protecţie!”, a scris Stanciu pe pagina sa de Facebook.

Giani Bura a explicat, însă, că operatorul economic a fost sancţionat pentru nerespectarea condiţiilor prescrise şi declarate la comercializarea pâinii şi că s-a dispus retragerea din reţeaua de distribuţie a produselor cu acele pliante şi a precizat că firma nu avea dreptul să introducă acel pliant în ambalaj.

https://ro.sputnik.md/society/20181004/22274800/paine-pliant-referendum.html?utm_source=facebooknin025&utm_medium=social&utm_campaign=costel-stanciu-presedintele-asociatiei-pro…&utm_content=3642958
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *