Ouăle roșii, batjocorite de TFL-iști. Ce au scris pe ele

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Element definitoriu al sarbatorii pascale, ouăle roșii simbolizează sângele vărsat de Fiul Domnului întru mântuirea omenirii și miracolul renașterii Sale, iar orice deturnare a sensului acestei semnificații este egală cu blasfemia. Tinerii frumoși și liberi exact o blasfemie au făcut atunci când au batjocorit ouăle roșii și le-au mâzgâlit cu texte care cu siguranță nu își aveau locul pe ele. Poza de mai jos circulă intens pe rețelele de socializare si este la mare preț printre TFL-iști.

A folosi politic simbolul sângelui vărsat de Fiul Domnului nu este numai un gest de prost gust, dar și o incercare revoltătoare de a confisca o întreagă tradiție pascală în folosul unui grup de protestatari. Cititorii pot judeca singuri mizeria morală de a scrie pe un ou “ Ciuma roșie”.


Mai mult, TFL-iștii nu s-au putut abține nici măcar în noaptea de Înviere și au ieșit să protesteze în fața Guvernului. ”Pentru ca suntem o familie, se cuvine sa sarbatorim Invierea in locul care ne-a unit”, au spus ei.

Inițiativa de prost gust a fost criticată în termeni duri de scriitorul Dan Ciachir care afirma că este vorba de o blasfemie deoarece Învierea Domnului, care este cel mai mare eveniment creștin, nu are nicio conotație politică. Acesta mai consideră că un protest politic și o activitate politică se poate desfășura, dar nu poate fi legată de așa ceva.


Sursa: sokant.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Ouăle roșii, batjocorite de TFL-iști. Ce au scris pe ele

  1. TERFEListi… mobilizati-va!… Hai la proteste!… Pregatiti vuvuzelele de suflat!… (in cur)… Pregatiti iar laserele pentru joc de lumini!… Incarcati bateriile la telefoane sa aprindeti lanternele!… Pregatiti recuzita clasica: sicrie, cruci, costume zeghe!… Reinnoiti pancartele!… Faceti tabele cu cei care trebuie sa primeasca apa si chifle (banii, la sfarsitul ciclului de demonstratiii, se stie!)… Pregatiti si pe pizda mamii voastre de cretini ce sunteti, sa vi le spele jandarmii cu tunurile de apa… Nu stati, vitelor! Treceti la treaba ca a venit caldura, acum se poate si dormi in Piata Victoriei Nu trebuie decat sa va cacati,sa-l mancati, sa va pisati si sa #rezistati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *