Orban este FERM: „Nu acceptam refugiati. Vom PROTEJA poporul ungar”. Noi masuri ale Ungariei

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul ungar Viktor Orban a declarat luni ca politica Uniunii Europene privind criza migrantilor a esuat si a subliniat ca Ungaria nu va accepta o repartizare a refugiatilor pe baza cotelor obligatorii, relateaza Reuters si MTI, citate de Agerpres.

loading...

‘Bruxellesul doreste sa transporte migranti ilegali pe teritoriul UE si apoi sa-i distribuie in mod obligatoriu’, a declarat Orban in parlament.


‘Acesta este planul Bruxellesului de gestionare a crizelor. Guvernul ungar nu accepta acest plan’, a mai spus premierul ungar, adaugand ca presiunea migratorie va creste in 2016 si ca Europa este ‘slaba si fara aparare’.

Guvernul ungar nu accepta planurile UE de distribuire a migrantilor si va „rezista” cu toata forta acestor planuri cu scopul de a proteja poporul ungar. El a adaugat ca 1,8 milioane de persoane au semnat o petitie in sprijinul luptei guvernului impotriva cotelor obligatorii. Bruxellesul trebuie sa respecte legile precum si vointa natiunilor, a mai spus Orban.


Totodata, premierul Viktor Orban a dispus consolidarea gardului la frontiera cu Serbia si Croatia si crearea capacitatilor pentru constructia unuia nou, noteaza MTI.

In 2016, Ungaria trebuie sa aiba o aparare diplomatica, juridica si politica impotriva Bruxellesului si o aparare militara la granitele sale sudice, a mai spus Orban.

El a multumit politiei, armatei si tarilor din Grupul de la Visegrad — Cehia, Polonia si Slovacia — pentru pozitia de sustinere a Ungariei in timp ce aceasta a fost tinta criticilor intregii Europe. Ca urmare, Ungaria este in prezent una dintre cele mai stabile tari din Europa, a mai spus el.

 

Sursa: aktual24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
În timp ce România era jefuită magistral, în loc să oprească acest asasinat economic, cozile de topor, guralivii bine plătiţi de afară, căutau politicieni de tras în furci în pieţe publice!

Cum au contribuit Entităţile Asociative Externe la asasinarea economiei româneşti! Voi continua cu dezvăluirile despre

”Masoneria stă la pândă să vadă când se prăbuşeşte muntele acesta, bastionul Ortodoxiei – au răbdare. Se pare că suntem printre ultimii supravieţuitori ai Ortodoxiei” Parintele Iustin Parvu

  ”– Nu vedeţi că acum fac experimente pe noi cu vaccinul Gardasil…, despre care

POLITICA PAMANTULUI PARJOLIT: strategia IMPERIULUI ATLANTIST fata de ROMANIA.

Motivatii geopolitice pentru tratamentul de NEMILOASA EXPLOATARE COLONIALISTA la care ne supun “PARTENERII STRATEGICI” Publicam

“Ateul” Cioloş nu şi-a făcut Cruce şi nu a jurat pe Biblie la investirea de la Cotroceni

Cristian Tudor Popescu l-a taxat pe noul premier, Dacian Cioloş, imediat după investitură. Dacă preşedintele

Închide