O româncă s-a căsătorit cu milionarul care administrează Statuia Libertăţii: „Diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Părinţilor le-a fost mai greu să accepte“

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iasmina Milutinovici, o timişoreancă în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu milionarul american Bradford Aaron Hill (61 de ani), administratorul Statuii Libertăţii şi a insulei Ellis. Cei doi şi-au început relaţia în 2014, când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american, iar tânăra susţine că diferenţa de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment.

loading...

Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit la începutul lunii iunie la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.    Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei.


Milionarul american face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care reuşeşte să obţină dreptul de ceseiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turisitic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri.      Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, când tânăra a efectuat un stagiu de practică la compania lui Hill, iar acesta a remarcat-o, după cum românca a povestit într-un interviu pentru „The New York Times“.    „Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine“, a declarat femeia.

De altfel, într-un alt interviu recent, acordat postului Antena Stars, timişoreanca a spus: „Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce  îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune.“   Iasmina susţine că s-a îndrăgostit de Bradford şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi.“   Tânăra a recunoscut însă că nu de aceeaşi părere au fost părinţii ei (foto jos) – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că este vorba de o fază şi nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoscă şi să-şi dea seama ce fiinţă uimitoare e, au înţeles de ce m-am îndrăgostit de acest om. Am înţeles de ce părinţii mei şi-au făcut griji, dar acum sunt încântată că ei, la fel ca prietenii şi ceilalţi membri ai familiilor noastre, văd că suntem potriviţi unul pentru celălalt.fiecare zi din viaţa noastră împreună a fost minunantă“, a mai declarat femeia.


Citeste mai mult: adev.ro/parqd8

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre presiunile politice din TVR | Se sună ca la balamuc, sună toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească

  Dragoş Pătraru a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru iqads.ro, cât de greu este să

EXCLUSIV: Rafuiala masonilor. Razvan Theodorescu iese la lumina, Stanculescu si masonii la Jilava

EXCLUSIV: Rafuiala masonilor. Razvan Theodorescu iese la lumina, Stanculescu si masonii la Jilava Sursa “A”, care

Adevărul despre monarhia din România: o cerșetoare a unei luxoase mile publice!

Dicționarul Explicativ al Limbii Române (DEX), precizează că prin monarhie se înțelege aceea „formă de

Ilie Șerbănescu: ”Arde-l pe țăran! Operaţiunea fără precedent de deposedare a săracilor din Est, cu România și românii în frunte, de către bogaţii din Vest”

Dacă pierderea controlului național asupra economiei și deciziei politice este probabil cea mai teribilă consecință,

Închide