O polițista i-a făcut “pulifrici” pe cei care afirmă că oamenii plătesc de fapt salariile polițistilor

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

politistă din Husi a ținut să îi pună la punct de cei care spun că îi plătesc ei salariul, adică oamenii de rând.

loading...

 

Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul.


 

Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu… contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.

 

Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista”, a scris subofiterul Maria Chetran. După ce a izbucnit un scandal pe marginea postării, polițista și-a închis pagina de Facebook.


 

Șefii Poliției Vaslui fac anchetă, așa cum este moda în acest moment: ”Cu privire la mesajul postat de catre colega noastra pe o retea de socializare, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus verificari, intrucat nu se poate tolera un astfel de limbaj si de comportament din partea unui politist, care isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in spijinul comunitatii”, a declarat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, pentru Adevarul.

 

Subofițerul Maria Chetran este și blogger în timpul liber, foarte activa pe zona de viata sanatoasa, facand parte din echipa Mirelei Retegan.

 

Numele meu este Maria Chetran, am 38 de ani, sunt politista in municipiul Husi, judetul Vaslui, si am fost grasa. Acum ma tratez. Am inceput o lupta cu kilogramele acum 11 luni, pornind de la 101 kilograme, cand am descoperit-o pe Mirela Retegan si grupul creat de ea”, scria, in urma cu un an, politista din Husi pe blogul Fix la fix, noteaza ziare.com.

http://www.stiridecluj.ro/national/politista-enervata-de-pulifricii-cu-iq-sub-30-care-spun-ca-ii-platesc-ei-salariul

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “O polițista i-a făcut “pulifrici” pe cei care afirmă că oamenii plătesc de fapt salariile polițistilor

  1. Femeile care au optat pentru activitati traditional masculine, in care majoritatea celor implicati sunt barbati, se “virilizeaza”, fara sa devina barbati dar pierzind din feminitatea lor naturala si corespondentul ei cultural.Tentatia spre internalizarea atributelor virile poate fi observata ca tendinta la adolescente (atitudini rugoase, limbaj de imprumut de la baieti cu suprasolicitare demonstrativa, agresivitate fizica etc.) Am putea spune ca modelul masculin este la moda fapt in contradictie cu ideea ca cele doua naturi complementare femei-barbati au valoare egala in specificitatea lor nu prin hermafoditizare, nu numai falsa ci si contraproductiva sub raportul coeziunilor prin complementaritate. Incepand cu anii 60 ai secolului XX, ca trend, barbatii devin mai putin virili.Cercetarile de gen demonstreaza ca in pretuire locul intai continua sa fie ocupat de barbati potrivit stereotipului de gen viril, atat de catre femei cat si de catre barbati. In declin se afla stereotpul de gen feminin ( in spatiul occidental, al egalitatii constitutionale intre indivizi indiferent de sexul lor ). Stereotipul de gen este construit pe amprenta sexuala, stabilizata filogenetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *