O nota de plata de la un club-terasa din Mamaia a insumat 32000 de Euro. Tinerii liberi si frumosi s-au intrecut in note mari de plata, in timp ce in Romania copiii se culca flamanzi

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce in spitale situatia e critica, cum ar fi in sectia de Oncologie din Ploiesti, unde nu mai sunt decat 2 medici care cad de epuizare, trebuind sa trateze singuri peste 800 de pacienti lunar, beizadelele se destrabaleaza in fata prostimii. Parintii lor din Parlament si din camera deutatilor ignora nevoile poporului si is comanda zilele acestea masini de lux pentru intalnirea NATO. Cum credeti ca e posibil intr-o tara cu salarii de mizerie, spitale, scoli si strazi bomba, ca unii tineri sa aibe de cheltuit astfel de sume de bani pentru cateva ore? Cine sunt acesti copii, daca nu plozii celor care va taie padurile, care va fura tara? Ce ar fi facut un Ceausescu cu astfel de netrebnici? Ii punea la munca patriotica de camp, sau la canalul Dunare- Marea Neagra. Asta merita niste oameni care au tupeul sa se lafaie in astfel de dezmat, in timp ce lumea de rand si copiii din tara asta, nu au scoli in sate, nu au bani de mancare, de caiete, de carti, de scoala, de haine, de medicamente? Multi care vedeau saracia din anumite cartiere intrebau ca ipocritii unde e Dumnezeu? Dar ipocritii nu intreaba in acelasi timp, de ce trebuie unii oameni sa se lafaie in exces de bautura, in timp ce altii nu au bani de lapte? De cate ori vedeti saracie in aceasta tara, ganditi-va ca unii ca acesti tineri cu astfel de nota sunt de vina, caci pe langa faptul ca nu se gandesc, sau nu le pasa decat de ei, sa bea , sa manance, parintii lor, sau chiar ei va jefuiesc tara, imbogatindu-se din vanzarea ei.

loading...

Intelegeti de ce era bun comunismul? Ca lua de la la burghezi si le dadea la saraci. Asta a spus si Iisus sa facem, iar o tara care nu face asta, nu are nicio treaba cu crestinismul .


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “O nota de plata de la un club-terasa din Mamaia a insumat 32000 de Euro. Tinerii liberi si frumosi s-au intrecut in note mari de plata, in timp ce in Romania copiii se culca flamanzi

 1. Domnul Isus nu a spus niciodata sa iei de la bogati si sa dai la saraci , a spus sa ajuti tu personal daca vrei sa faci un bine . Comunism inseamna furt iar tu vrei sa il faci pe Isus Cristos partas la furt

  1. In primul rand Iisus a implementat prima forma de comunism .. crestinii sa imparta averea egal intre ei si apostolii asa au facut, in afara de Anania care nu a pus tot, si ar trebii sa cunosti ce s-a intamplat mai departe !! Iisus a zis ucenicilor Sai: “Adevarat va spun ca greu va intra un bogat in Imparatia cerurilor. Va mai spun iaras ca este mai usor sa treaca o camila prin urechea acului, decat sa intre un bogat in imparatia lui Dumnezeu.” (Mat.19:23-24)
   Matei 25: 5. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit;
   36. am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.”
   37. Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: “Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut?
   38. Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat?
   39. Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?”
   40. Drept raspuns, Imparatul le va zice: “Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *