O feministă radicală, care protesta în biserici pe jumătate dezbrăcată susținând avortul, s-a răsucit la 180 de grade după ce… a născut un copil. Cum a transformat-o noul născut…

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


În trecut, Sara Winter a militat, în cadrul mișcării feministe radicale din Brazilia, pentru legalizarea avortului. Ea a fost una dintre fondatoarele unui grup radical, care organiza acțiuni de protest violente, uneori în biserici, la care protestatarele se prezentau pe jumătate dezbrăcate și adoptau un comportament scandalos, lipsit de considerație față de preoți și enoriași.

loading...

e

Astăzi, Sara Winter și-a schimbat radical atitudinea. Și comportamentul! Se pronunță contra grupurilor de interese care promovează avortul în Brazilia. Ce a făcut-o să își modifice concepțiile, renunțând la feminismul radical? Nașterea unui copil. Faptul că a devenit mamă!


b

Sara Winter este un pseudonim. Fosta feministă radicală se numește, în realitate, Sara Fernanda Giromin. Cu peste trei ani în urmă, ea făcea parte dintre fondatorii ramurii braziliene a grupării feministe radicale numită Femen. Membrele Femen (FEMEN) – organizație înființată în Ucraina anului 2008, s-au făcut cunoscute, în toată lumea, ca activiste extrem de agresive, care protestează cu sânii dezgoliți în favoarea avortului sau a revendicărilor mișcării LGBT.

Astăzi, ex-activista femininstă își cere iertare de la persoanele pe care le-a ofensat, prin acțiunile de protest pe care le-a organizat. De asemenea, își cere iertare și pentru că a luat parte la realizarea unor acțiuni care aveau drept obiectiv legalizarea avorturilor. Spune că nu și-a dat seama de la început că legalizarea avorturilor în Brazilia era promovată de către organizații sprijinite de către anumiți magnați ce urmăreau intrarea țării în declin demografic și reducerea populației.


d

Tânăra mamă le îndeamnă pe feministe să învețe de la persoanele religioase, renunțând la formele ridicole de protest și implicându-se mai degrabă în susținerea femeilor aflate în situații dificile, cum ar fi victimele violenței familiale sau tinerele care au trecut printr-un viol.

Totodată, Sara a criticat și ideologiile transgender. Deși nu este afiliată vreunei organizații religioase, Sara spune că unul dintre lucrurile pe care le regretă este că, până acum, a trăit departe de Dumnezeu și că și-a dedicat timpul feminismului militant. Afirmă că opiniile religioase ale celorlalți trebuie să fie respectate.

 

Sara a publicat un mic volum în care descrie dezamăgirile pe care le-a trăit în cadrul mișcării feministe, în care face cunoscute faptele despre care a aflat sau pe care le-a trăit în acel cadru, din care nu lipseau orgiile, abuzul de alcool, folosirea stupefiantelor.

Tânăra femeie mai spune că feministele radicale nu se bucură de apreciere din partea oamenilor din cauză că utilizează rețelele de socializare pentru a umili persoanele religioase, că incită la ură împotriva bărbaților, manifestându-se într-un mod extremist și lipsit de considerație pentru religia creștină. Spune că a procedat, și ea, în același mod, însă îi mulțumește Celui de Sus pentru că… a fost vindecată.

O transformare radicală, dar în sens benefic!

a

Autor: Tomi Tohăneanu

Surse: www.lifesitenews.com, www.catholicnewsagency.com

Imagini: globo.com, guiame.com.br, www.gospelherald.com, www.semprefamilia.com.br, www.lifesitenews.com,

cunoastelumea.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului

  În timp ce, la București, Liviu Dragnea face mișto la greu de fostul coleg

SE-ASCUTE LUPTA DE CLASA DE LA BERLIN. Deutsche Welle ne spune ca daca nu-l iubim pe SOROS suntem “Urmasii dezinformatorilor securisti” si “Manipulatori de serviciu”. Mai aflam de la DW ca “SOROS a acumulat merite mari întru democratizarea Europei”

  Nota Redactiei: Ne-am intors practic in anii '50. Aflam ca daca nu-l iubim pe

Jaf pe bani publici! Primăria Capitalei îi plătește 300.000 de euro unui bucureștean, să nu vină la serviciu! Cine-s vinovații

  Primăria Capitalei i-a plătit 300.000 de euro până acum, unui bucureștean, numai să nu

Dmitri Medvedev: Există riscul unui nou război mondial în cazul unei ofensive terestre străine în Siria

Premierul rus Dmitri Medvedev afirmă că marile puteri trebuie să se așeze la masa negocierilor

Închide