O CELEBRA senatoare SOCHEAZA: SRI conduce CRIMA ORGANIZATA DIN ROMANIA!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

sri

Senatoarea Steluta Cataniciu vorbeste despre ultimele arestari facute de DNA si caderea oamenilor din fostul regim Basescu.

Dupa ca au trecut pe la DNA Ioan Oltean, Dan Andronic, Crinuta Dumitrean si Paul de Lambrino in dosare in care se vorbeste despre fraudarea statului cu sute de milioane de euro abia acum, senatoarea ALDE (cea care a pus-o la punct pe Cristina Guseth cand aceasta dadea examenul pentru a fi ministru al Justitiei in urma cu aproape o luna) pune intrebari extrem de serioase despre cum ar putea fi implicat SRI-ul in marea retea de crima organizata din Romania.

loading...

„Exista suspiciunea, chiar rezonabila, exista indicii temeinice ca aceste fapte au existat si ca de ele cineva a avut cunostinta. Eu nu pot sa-mi explic ca in tara noastra, de atata timp, fiind expuse de presa aceste lucruri, ca cineva nu se autosesiza.

Pentru mine este un foarte mare semn de intrebare de ce institutiile nu s-au sesizat si acest semn de intrebare ma duce cu gandul in alta parte. Acest jaf nu s-a putu realiza decat cu o complicitate la cel mai inalt nivel. Ma uit la ANRP, observ ca 4 oameni, cei mai importanti din aceasta agentie erau numiti pe dispozitie a primului ministru Emil Boc.

El media in stil mafiot certurile intre gasca lui Cocos si gasca lui Oltean. Pe omul asta nu-l cheama nimeni sa ii puna niste intrebari cu ce a fost acolo la ANRP? Alaturi de cele 4 persoane era si doamna Bica. Era secretar de stat in Ministerul de Justitie si trebuia sa vada actele… Era mana dreapta a domnului Predoiu, ea a semnat toate actele din minister. Mai era un alt personaj: seful Integritatii.

Horia Georgescu era in calitate de secretar general al ANI, care s-a dovedit in final ca a fost inculpat pentru un prejudiciu de 130 de milioane de euro. Ma intreb pe acesti oameni cineva i-a sustinut politici. Poate chiar o parte din servicii… Toti au gravitat in jurul presedintelui Traian Basescu. Ma astept ca in final sa vedem cine e beneficiarul acestei pusculite”, a declarat Steluta Cataniciu la Antena 3, in cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
AVERTIZARE! Partea 1 – Lunile Rosii, Criza Financiara, Experimentul Cern, Noua Ordine Mondial si Instalarea Antichristului Mondial… 2015 !! (VIDEO),

   Cele patru luni rosii :   Dupa cum poate stiti, se apropie in curand ultima

Tragedia greacă

DEZASTRU IN GRECIA… Imigranţii au declanşat iadul . . . Un bun prieten, reîntors recent

FENOMENUL FINLANDEZ – În spatele celui mai surprinzător sistem şcolar

  The Finland Phenomenon (2011)  Inside the World's Most Surprising School System "[...] Un documentar

MAI TAIE DIN ELE, DĂ-LE DRACU’ DESPRE STAREA PĂDURILOR DIN ROMÂNIA-

MAI TAIE DIN ELE, DĂ-LE DRACU’ INTERVIU CU INGINERI SILVICI  DESPRE STAREA PĂDURILOR DIN ROMÂNIA

Închide