Nu se poate asa ceva! Casele romanilor plecati in strainatate ar putea fi puse la dispozitia refugiatilor

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Casele din ţară ale românilor aflaţi la muncă în străinătate ar putea servi drept locuinţe pentru refugiaţii din Orientul Apropiat şi Africa de Nord.


Surse parlamentare au menţionat că, în acest sens, se „coace” un proiect de lege prin care locuinţele românilor aflaţi în străinătate să poată fi puse la dispoziţia refugiaţilor, urmând ca statul să le achite proprietarilor o chirie modică sau să-i scutească de plata impozitelor.

loading...

Măsura se impune după ce Europa Occidentală şi-a reconsiderat poziţia faţă de refugiaţi iar autorităţile se aşteaptă ca în România să ajungă mai mulţi decât a fost stabilit prin cotele alocate fiecărui stat în parte, scrie newsar.ro.


Conform unor informaţii provenite pe surse, proiectul este în stadiu incipient: „Este la stadiul de intenţie, de discuţie”.

 

Sursa:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Nu se poate asa ceva! Casele romanilor plecati in strainatate ar putea fi puse la dispozitia refugiatilor

  1. Bravo pt cei ce au postat articolul:))..aproape ca sunteti credibili..romanii pleaca in strainatate sa stranga bani pentru contructia caselor pentru imigranti..chiar vreau sa vad care imigrant va locuii in casa unui roman plecat in strainatate fara acordul lui..pentru cei care nu stiu..toate stirile astea inventate sunt facute doar pentru a accesa siteul acesta,fiecare persoana care intra aici sa citeasca automat votezi ceva fara sa stii si prin asta conducerea siteului castiga bani,probabil din motivul asta nu mai stiu ce articole sa produca sa fie cat mai vizionate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *