Noua Ordine Mondiala si planul Masonic , Germania face cel mai important anunț financiar: Banii vor dispărea în următorii ani

Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Germania face un anunţ uluitor. Şeful Deutsche Bank spune că totul se va întâmpla extrem de rapid. Banii vor dispărea în următorul deceniu, deoarece sunt “scumpi şi ineficienţi”, este previziunea directorului general al Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană.
loading...

“Cred că, în 10 ani, banii (cash – n.r.) nu vor mai exista. Nu este nevoie de ei, sunt foarte ineficienţi şi scumpi”, a declarat John Cryan într-o conferinţă privind tehnologiile financiare (fintech), în timpul întâlnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos.

Deutsche Bank a raportat, miercuri, o pierdere de 6,7 miliarde de euro pentru anul 2015, cea mai mare din istoria grupului. Cu active de peste 1.700 de miliarde de euro, Deutsche este a doua mare bancă din zona euro după active, devansată doar de gigantul francez BNR Paribas, cu active de 2.145 miliarde de euro, spun cei de la economica.

 


Sursa:

 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Noua Ordine Mondiala si planul Masonic , Germania face cel mai important anunț financiar: Banii vor dispărea în următorii ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *