NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane… Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu… Manifesta o atitudine partinitoare… Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


L

loading...

umeajustitiei.ro prezinta un document care vine sa distruga mitul Berbeceanu. Nu sunt acuzatii facute de adversarii comisarului Traian Berbeceanu (foto), ci este un document oficial, apartinand unui serviciu secret. Mai exact, este vorba despre o nota de informare a Departamentului de Informatii si Protectie Interna, serviciul secret al Ministerului Administratiei si InternelorSunt acuzatii extrem de grave, iar detaliile oferite in nota de informare il prezinta pe Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt. Daca este asa sau nu, noi nu avem de unde sa stim, ci este datoria institutiilor abilitate sa verifice. Aceeasi nota scoate in evidenta grave carente ale lui Traian Berbeceanu in calitatea sa de conducator al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba.


Nota DIPI a fost intocmita in 14 noiembrie 2013, dupa retinerea lui Berbeceanu de catre DIICOT si apoi arestarea acestuia, insa ea cuprinde alte note de informare serviciului secret al MAI facute inaintea arestarii comisarului, inca din 2012, care se refera la activitatea acestuia din perioada 2010-2013. Pe langa detaliile despre Traian Berbeceanu, notele DIPI vin sa confirme un lucru extrem de importantSi anume ca dosarul facut de DIICOT impotriva comisarului nu a fost unul fara fundament asa cum a sustinut DNA, in operatiunea de salvare a lui Berbeceanu, ci el a fost precedat de avertismente si semnale de alarma trase de un serviciu secret.


Dupa cum afirmam, nota de informare pe care Lumeajustitiei.ro o publica in exclusivitate in editia de astazi il prezinta pe Traian Berbeceanu ca pe un prezumtiv politist corupt. Spre exemplu, in respectivul document se vorbeste despre:


favorizarea de catre Berbeceanu a unor persoane in dosarele penale pe care le avea in instrumentare, in schimbul unor avantaje materiale;

legaturi cu persoane cercetate penal, alaturi de care participa frecvent la petreceri la o cabana din Muntii Retezat;

credit contractat de la o banca de catre Berbeceanu, dar care ar fi fost achitat de un inculpat;

Acelasi document abordeaza si managementul lui Traian Berbeceanu, fiind stranse date despre activitatile acestuia in perioada 2010-2013. In ceea ce priveste acest aspect, in nota de informare a DIPI sunt mentionate:

refuzul nejustificat al lui Traian Berbeceanu de a colabora cu unitatile de parchet din judetul Alba;

manifestarea unei atitudini subiective in raporturile profesionale cu unii subordonati;

existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu;

managementul discretionar practicat de Berbeceanu;

deficiente privind gestionarea documentelor clasificate;

Iata Nota DIPI despre comisarul Traian Berbeceanu:

*Cititi aici nota DIPI despre Traian Berbeceanu

Sursa Foto: Facebook Traian Berbeceanu

m.luju.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *