Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În Norvegia, poliția copilului intervine și răpește copii sub acuzații ca “îndoctrinare religioasă și creștinism radical”. Aceeași instituție barbară nu are însă nimic împotriva paradelor gay pentru copii, manifestări de stradă care i-ar învăța de mici “toleranța” și “respectul între minori și adulți”.

loading...

Țara occidentală în care mii de copii sunt răpiți anual de lângă familii sub cele mai absurde acuzații, prevalându-se de “interesul superior al copilului” nu pare deloc deranjată când limitele depravării ating cote inimaginabile. Și când așa ziși părinți “toleranți” își aduc copii la manifestări destinate adulților, așa cum sunt paradele gay.


O dovedește un festival al homosexualilor din orașul norvegian Bergen, din 2014, organizat sub sloganul “Gay Pride Parents”, la care au luat parte copii.

Site-ul italian Imolaoggi.it, care a publicat informația în mai 2014, preciza că organizatorii paradei gay din Bergen au argumentat că festivalul are loc pentru a pune bazele “securității, toleranței și respectului între copii și adulți”. Slogan care sună bine pentru necunoscători. În realitate, copiii care au luat parte la acea paradă au fost instruiți să fredoneze cântece despre cât de frumos e să trăiești cu doi părinți de același sex.


Într-un anunț publicat pe site de organzatorii festivalului se preciza că parada are loc pentru susținerea unui studiu privind homosexualitatea infantilă. Studiu devenit carte, ale cărei idei principale au fost și ele prezentate amatorilor sub titlul “Copii homosexuali”. Cei care au decis să promoveze cartea susțin că adulții, în special părinții și profesorii, pot avea multe de învățat din ea. Pentru că aduce în prim plan experiențe acumulate în ani buni de cercetare în domeniul homosexualității din Norvegia.

Ştefania Brânduşă

 

 

Sursa:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Boicotarea firmelor norvegiene din Romania (lista creste)

Nu cred că e bine să înceapă un boicot neorganizat, fără informarea dinainte a firmei Orkla, firmă

PUSTIIREA României: în trei ani am pierdut peste jumătate de milion de oameni. Un român pleacă din ţară la fiecare 5 minute. CIFRELE dezastrului

Faptul că România trece printr-o criză demografică nu mai este un secret pentru nimeni, poate

Mesaj pentru România: “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”

Textul de mai sus, extras în titlu, nu aparține opoziției care se ceartă cu puterea,

Zilierul Mason Ponta s-a întâlnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, organizație considerată drept MASONICĂ. Ministrul Aurescu: Dezvoltarea colaborării cu Ordinul dvs este o PRIORITATE pentru România.. Adică România și “plantația de sclavi” trabuie să se spună ordinului și planului masonic demonic și ocult !

Premierul Victor Ponta l-a primit la Palatul Victoria pe Marele Cancelar la Ordinului Suveran de

Închide