NOI ÎNREGISTRĂRI COMPROMIȚĂTOARE cu un șef din poliție de la Brașov | ”De azi scoatem adevărul la iveală Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brașov” Audio

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

cv_19

loading...

O nouă înregistrarea face furori în mediul online. De această dată un alt polițist brașovean a postat pe Facebook o conversație telefonică cu șeful său. Potrivit acesteia, agentul de Poliție Feroviară Constantin Bălhăceanu a verificat documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis, dar care avea un pasager cu relații în autoturism, potrivit mytex.ro.

Conform înregistrării audio, șeful adjunct SRPT Brașov Ionel Ungureanu îi cere socoteală agentului de poliție pentru că nu a vrut să discute cu el, telefonic, atunci când pasagerul l-a apelat.

„Vreți război?

Nu sunteți pregătiți!”

Discuție între agent Bălhăceanu Constantin și șeful meu nemijlocit de la acea vreme comisarul șef Ungureanu Ionel adjunct al SRPT Bv (politia TF)

Ca și în cazul colegului Godină am îndrăznit să verific la solicitarea cetățenilor documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis dar care avea un pasager cu relații în autoturism.

data înregistrării 31.01.2014. Aveam 6 luni de vechime ca și polițist. Am fost foarte motivat să devin milițian dar m-am luptat să nu.

Am tolerat 1 an de zile abuzurile acestui om și am făcut cel puțin 6 rapoarte de mutare în cadrul altei structuri în final am ajuns în audiență la București la Directorul Direcției Poliție Transporturi.

Ascultați până la final. De azi scoatem adevărul la iveală

Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brasov. Acestea vor fi publicate gradual”, a scris polițistul pe contul său de facebook.


– See more at: 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *