Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
nicolae popa
Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, a dezvăluit, marţi seară, la Antena 3, cum a fost luat cu avionul de la Jakarta.Chestionat dacă a venit cu un avion privat Țiriac, Nicolae Popa a răspuns afirmativ, confirmând astfel informațiile Poliției Române.
loading...

„Era un avion privat, chiar și pentru ofițerii de escortă. A fost o extrădare atipică, pentru că ei sosiseră cu avion de linie cu o zi înainte, făceau parte un medic și un traducător din delegatie. Nu a fost niciun procuror. Aeronava a venit fără ocupanți, a aterizat la Jakarta, am făcut escala. Am ajuns la București. Zborul a durat 17 ore. Avionul a fost tras într-un hangar, am urcat în microbuzul jandarmeriei, apoi mi s-au pus cătușe pentru prima dată.”, a declarat Nicolae Popa.

Întrebat despre condițiile din penitenciar, Nicolae Popa a declarat: „Fiecare dintre cei condamnați găsește un mod de a se adapta la condițiile din penitenciar. Nu e ca o plimbare în parc. Am încercat să trăiesc foarte mult în prezent și m-am proiectat foarte mult pe viitor.”


Poliţia Română a anunţat, luni seară, că pentru aducerea în ţară, cu avionul, a lui Nicolae Popa, au fost purtate negocieri cu trei operatori economici de profil, câştigând oferta cea mai mică.

Precizările au venit după ce Parchetul instanţei supreme a anunţat, luni, că Nicolae Popa a fost adus în România din Indonezia de către Poliţia Română, instituţie care a achitat integral transportul, menţionând că procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul afirmaţiilor făcute de Sebastian Ghiţă într-o serie de înregistrări prezentate opiniei publice.


Fostul deputat a spus, într-o înregistrare difuzată de România TV, că Nicolae Popa a fost adus din Indonezia pe cheltuiala unei firme din Ploieşti, care a plătit 200.000 de euro, “la cererea Laurei Codruţa Kovesi şi a statului român”.

 Sursa: stiripesurse.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
OJ SIMPSON CASE SUPPRESSED DETAILS Springmeier-Deeper Insights

OJ SIMPSON CASE SUPPRESSED DETAILS Springmeier-Deeper Insights THE SKILL OF LYING, THEART OF DECEIT The Illuminati have

Cum a învârtit Lucian Mandruța milioane de euro prin firmele sale, dar a declarat ca profit intr-un an 60 de euro

Lucian Mîndruţă. O multitudine de firme de publicitate. Un exemplu: SC Echipa de PR SRL

SITUAŢIA SE AGRAVEAZĂ. Germania a anunțat că intră în RĂZBOIGuvernul federal german este gata să

Secretul clasării dosarului privind dispariția contractului cu Bechtel. Ȋn 2003, afacerea cu compania americană a fost „un fel de cerință pentru ca România să intre în NATO”, spune un fost ministru

 sursa foto: www.autostrada-transilvania.ro Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au dispus clasarea dosarului

Închide