Acuzații: Ticăloși! SRI făcea guverne integral și dădea lista politicienilor

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacă ceea ce spune Dragnea la televizor este real, și nu am nici un motiv să cred că s-a apucat să mintă de nebun, este de o gravitate excepțională și arată ceea ce spunem cu toții demult: Statul Paralel conduce România în cele mai mici amănunte.Este concluzia trasă de politicianul Gelu Vișan.

loading...

”Lista guvernului dată de George Maior integral lui Ponta în 2011, întâlnirea cu Oprea de la restaurantul „în care patron sau manager era Steriu”, actual președinte executiv PMP, dealtfel restaurantul Generalilor în care George Maior făcea guverne, (restaurant care se pare că este al lui Gabi Oprea, iar Steriu era/este paravan) în care SRI stabilea conducerea unui partid politic și până la numirea șefilor Parchetelor, sunt lucruri extrem, extrem de grave care trebuie să se încheie cu pușcăria pentru mulți, iar unii dintre ei ar trebui să-și dea demisia mâine de dimineața.


Mă bucur că Dragnea, în sfârșit, se pare că s-a hotărât să se bată cu Statul Ticălos și Mafiot. Un singur cuvânt: Ticăloși!”, a scris acesta pe pagina de socializare.

Liviu Dragnea a dezvăluit, la Antena 3, că, în 2013, directorul de atunci al SRI, George Maior, i-a dat premierului Victor Ponta lista cu procurorii-şefi, după o negociere cu preşedintele Traian Băsescu şi cu Elena Udrea.


„Ponta a scos din buzunar o hârtie mototolită şi mi-a zis să mă uit pe ea“, a rememorat Dragnea, care susţine că şi primul Guvern USL a fost format tot de Maior. „Azi e marţi, 13. Zi cu ghinion pentru mulţi“, a conchis Dragnea.

Liviu Dragnea: „Gabriel Oprea mi-a spus «Am vorbit la statul de drept…. „Eram în aprilie 2013. Şedinţele de coaliţie se ţineau la Crin Antonescu în birou. La un moment dat, Ponta a scos din buzunar o hârtie mototolită şi mi-a zis să mă uit pe ea, să nu vadă ceilalţi. Erau scrise trei nume: Niţu, Bica, Kovesi. Mi-a zis: «vorbeşte cu doamna Pivniceru, ministrul Justiţiei, să ne vedem mai târziu la tine în birou». La final, m-a tras într-o parte şi mi-a zis: «asta s-a negociat: Niţu la Parchetul General, Bica la DIICOT şi Kovesi la DNA». Am zis: «hai să vorbim cu doamna Pivniceru, care a declanşat o procedură transparentă de selecţie pentru procurorii şefi.

De ce să nu continue doamna Pivniceru?» A zis: «a negociat George Maior cu Băsescu». Cred că a zis şi de Elena Udrea. Eu i-am zis că e greşită procedura. L-am întrebat: «I-ai zis luI Crin?» Ponta:  «I-am zis, dar nu e de acord».

Doamna Pivniceru a spus: «Nu pot să fac asemenea propuneri. Nu pot să-mi bat joc de cariera mea». Îmi dau demisia, ceea ce a şi făcut. Asta e o parte din povestea numirilor. Numele i le-a dat lui Ponta George Maior“, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

 

Sursa:sokant.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *