NE ÎNDEAMNĂ SĂ TRĂIM ÎN PEȘTERI, DAR ARE CASĂ DE 250.000 DE EURO

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Oana Maria Bogdan, omul de încredere al lui Dacian Cioloș, cea care ne îndemna să renunțăm la toate proprietățile pe care le avem, ar putea să dea ea un exemplu în acest sens, dacă într-adevăr își dorește.

loading...

Deși ne e greu să credem că foța motrice a PLUS, așa cum a caracterizat-o Dacian Cioloș, ar renunța la apartamentul deținut la Bruxelles în valoare de 250.000 de euro.


Informația privind apartamentul din capitala Belgiei apare în declarația de avere a Oanei Maria Bogdan, depusă în momentul în care a devenit secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, în timpul guvernării Cioloș.

Același Cioloș care acum o laudă peste tot pe cea care ne îndeamnă să ne întoarcem la comunism și cumvă să donăm tot ce avem statului (sigur Oana Maria Bogdan și-ar dori asta atunci când va ajunge Cioloș la putere, din fericire nu se va întâmpla niciodată).


”Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanţă, omenie şi justeţe. E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă şi ordonată pe care o cunosc. În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii.

A fost suficientă o oră de discuţii despre modul în care patrimoniul material şi cel imaterial pot oferi valoare societăţii şi pot contribui la dezvoltare, pentru a înţelege că am de-a face cu o femeie nu doar foarte competentă, dar şi cu o vizionară şi o inovatoare pe care nimic nu o poate împiedica să transforme visurile în realitate.”, scrie Cioloș.

Noi tragem speranța că acest vis nu se va transforma niciodată în realitate.

Sursa: https://antifakenews.ro/ne-indeamna-sa-traim-in-pesteri-dar-are-casa-de-250-000-de-euro/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “NE ÎNDEAMNĂ SĂ TRĂIM ÎN PEȘTERI, DAR ARE CASĂ DE 250.000 DE EURO

  1. CAND UNII VIZIONARI AU NISTE VIZIUNI COMPETENTE DE A PARASI TOTUL IN FAVOAREA UNUI SISTEM AR FI UTIL CA ACESTE PERSOANE SA DEA EXEMPLE CONCRETE CA VOR SI EI CA ACESTE VIZIUNI SA DEVINA REALITATE ..SA FIE CHIAR EI PRIMII CARE SA DONEZE CHIAR TOT STATULUI PE CARE UNII …..NU BAG PE TOTI IN ACEASI OALA CA SE CASTIGA SUBSTANTIAL DE MULT CAND ESTI PE ACOLO SUS …..DAR UNII MAI SI FURA NESATUI CE SANT .SA DONEZE STATULUI TOT …SA FIE EI CHIAR DETASAMENTUL DE AVANGARDA ALUNUI SISTEM .PRIN EXEMPLU ..SI NU STAPANI DOAR CU HAU HAU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *