Naționalitate, sexualitate, proprietate

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Oana Bogdan, una dintre favoritele șefului PLUS, Dacian Cioloș, face vâlvă după ce a declarat că ar fi mai bine dacă „oamenii ar renunța la proprietate”, s-ar desființa agricultura și nu s-ar mai domestici animalele. Nici familia nu este bună, pentru că „am trăi în grupuri în loc de cupluri”.
Afirmațiile sunt așa de deșănțate încât pare că au îngrozit și pe cei de la G$media, de-obicei foarte prietenoși cu inițiativele cioloșiste.

loading...

Dar la ce ne așteptam?


La început, ei și cei ca ea ne-au spus că nu mai avem nevoie de țări, că naționalitatea sau identitatea etnică este doar un construct, că granițele sunt desuete, dat fiind faptul că suntem cu toții locuitori ai planetei Pământ.
Apoi, ne-au spus că nu ne mai naștem bărbați sau femei, ci „oameni”, cu gen ce urmează să fie construit de societate. A urmat, firesc, căsătoria: dacă toți suntem doar oameni, atunci oricâți și orice fel de „oameni” se pot căsători, trăi împreună, etc.

Dacă au contestat ei apartenența la un neam și genul persoanei, însușiri înnăscute ce pot fi constatate obiectiv, cum era să nu conteste și proprietatea, adică un statut juridic? Știm bine că „juridic” s-au înfăptuit și justificat toate abuzurile din istoria omenirii.
Și cine credeți că va guverna „lumea fără proprietate și fără națiuni”? Un grup de oameni, nealeși de nimeni, care o vor face „în numele nostru”. Și deși totul va fi „al nostru”, doar ei vor decide. Unde am mai văzut filmul ăsta?


Ca să ajungem aici, e nevoie ca orice atribute ce pot aduce aminte omului că este o ființă unică, irepetabilă, să fie șterse, astfel ca din persoane libere să devenim o masă amorfă. Asta vor cei ca Oana Bogdan, Dacian Cioloș, Barna și alții.

Într-un fel, mă bucur că „oamenii noi” din politica românească se dau în fapt într-un asemenea mod. Poate așa se vor trezi și cei care răspundeau doar cu „conspirație” și „invenții rusești”, când alții au semnalat alunecarea și apetența „oamenilor noi și validați de Occident” din politică pentru teroare.

Bogdan Rădulescu a fost votat vice-președinte al USR Cluj deși insultase și amenințase cu moartea o întreagă comunitate ortodoxă. Abia după ce a devenit un scandal public, inclusiv cu sancționări din partea CNCD, și-a dat demisia din USR, dar fără să retracteze o iotă.
Tot la USR, un fost inginer de la Microsoft, ajuns pe listele partidului pentru

Senat, numea românul un „orientat împuțit și bun de nimic”, acest „un mamifer biped”, „animal habotnic și hulpav”, pentru care era nevoie de „penitenciare noi” și de „muncă silnică”.

Să mai amintesc de Andrei Caramitru, cel ditamai consilier al șefului USR? Sau de modelul lor, Mihai Șora, fostul colaborator al Anei Pauker?
Dacă vă uitați la toți aceștia, inclusiv la caracterizarea pe care i-o face Cioloș tipei cu „trăitul în grup”, se desprinde sindromul mesianic de care toți aceștia suferă. Toți vor transformări radicale, toți au o misiune, pe care numai ei o pot îndeplini și nimeni nu-i poate opri. (Chiar așa spune și Oana Bogdan, vedeți aici). Problema e că istoria ne învață că acest gen de oameni este cel care lasă munți de cadavre în urma sa, după „îndeplinirea misiunii”. Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, etc credeau cu sinceritate în misiunile pe care și le asumaseră: ei voiau să zguduie lumea,  nu se mulțumeau s-o facă mai suportabilă. 

Încă un lucru: dacă un public transpiră astfel de gânduri și teme, puteți fi siguri că în spate, în cercurile și cluburile lor, lucrurile sunt mult, mult, mai grave și mai avansate. Să nu uităm că homosexualii nu au defilat cu copii în frunte acum 30-40 de ani, pentru că ar fi stârnit reacția ostilă a societății. Au pregătit, în schimb, lumea, pas cu pas, astfel că atunci când chiar se folosesc de copii pe față (vezi cazul Desmond…și câți or mai fi ca el), oamenilor să li se pară normal.

Cine ne salvează de cei care vor să ne salveze?

Sursa: https://www.activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Naționalitate, sexualitate, proprietate

  1. UNII oameni sufera de un dezichilibru rar intalnit sindromul invartelii al creerului…..intr-o directie gresita dar dupa ei corecta ..dar nu vedeti? ca toata lumea traieste normal…si vin unii o cantitate neglijabile ca numar sa spuna ca majoritatea este un non sens si ca nimic nu este corect decat grupurile inchipuite de ei rupta .ca dintrun film de sf.si de groaza.Poate doar sa mai traiasca oamenii in grupuri cum au trait in epoca de piatra ..grupuri razletite prin jungla …Acum nu se mai poate .Dar oamenii viitorului poate vor decide ca libertatea lor le constrange granitele.si anumite legi scrise tot de oameni…si granitele poate vor fi doar simbolic .Nu se stie ce va fi …cert e ,ca probleme sant si unii vor sa rastoarna legile naturii. daca cineva are probleme si face o operatie de anus contra naturii……Acest lucru este contra naturii pentru ca intestinul gros se scoate prin coaste pe undeva ..si e specificat… Anus contra naturii…asa e si cu sexul ..Nimeni si nimic nu ma va convinge de contrariul.niciodata .Daca cineva traieste altfel eu pot avea un respect deosebit si pentru acel om ..daca acel om e de respectat este un om corect in societate .traieste exact cum traiesc si altii respectand legile tarii.pe oameni femei si barbati .Numai in buna intelegere cu totii vom putea trai in echilibru pe acest pamant cu pace si prietenie aceptandune ..fara repercursiuni si forta asupra nimanui cat despre anumite baliverne ganduri.poate unii nu ies cu nimic deosebit in evidenta si spunand anumite elucrubatie izvorata din mintea lor .si vor fi un anumit timp in prim plan… dar sa nu uitam ca si dezinformarea joaca un rol important .mai ales inainte de votare …Fiecare om cu lumea lui si gandul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *