MUTARE TACTICĂ ISTORICĂ făcută de SRI. DOCUMENT INFORMATIV distribuit greilor din politică. Breaking news

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Din funcția de ambasador la Washington, George Maior ar trebui schimbat, întrucât a adus deservicii României în calitate de director al SRI și continuă să o facă și din postura de diplomat, a spus președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.
loading...

Potrivit acestuia, procedura de chemare în țară a lui Maior este însă complicată, pentru că presupune un decret semnat de președintele Klaus Iohannis.

„George Maior face demult deservicii țării sale, de pe vreme când era director SRI și nu înțeleg de ce a fost recompensat cu funcția de ambasador, unde a continuat să facă aceeași politică pe care o facea și la SRI. Trebuie schimbat din funcție.


Cu asemenea ambasadori România va continua să figureze în rândul țărilor corupte pentru ca așa au pus oameni ca domnul Maior eticheta, au propagat această idee”, a susținut Tăriceanu, întrebat de jurnaliști în legătură cu scrisoarea lui Giuliani și poziția diplomatului român.

Altfel, liderul ALDE a mai anunțat marţi că șeful SRI, Eduard Hellvig, a transmis o scrisoare tuturor șefilor de partide din România, dar a refuzat să divulge conținutul acesteia: „În privinta SRI, am salutat faptul ca din 2017, Comisia de control a activității SRI și-a intrat in atribuții serios, am cerut Comisiei sa invite conducerea SRI la o discuție lămuritoare. Pot să vă spun că am primit azi (n.r. 28 august) o scrisoare din partea directorului SRI, adresată şi celorlalţi preşedinţi de partide din România. (..) Această scrisoare nu e facută publică, nu e secretă, sunt nişte afirmatii de principiu, am citit-o înainte de şedinţă, foarte.” Conform stiripesurse, Tăriceanu a evitat să răspundă dacă este mulţumit de activitatea lui Hellvig.


https://evz.ro/mutare-tactica-sri-document-politica.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA

  Pentru cei care nu cunosc simbologia:  "lumea nu este condusa de legi, ci de

REȚEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT ȘI CÂT A CÂȘTIGAT

Banii corporației Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, au hrănit politicieni, funcționari

O teapa americana

O stire senzationala, publicata zilele trecute in Ziarul Financiar, dezvaluie o realitate crunta. In anul

PNL a depus un amendament care redefinește familia ca să cuprindă și cuplurile de același sex

Marți 7 martie 2017, Comisia juridică a Camerei Deputaților se va reuni pentru a discuta

Închide