Monica Macovei, cercetată de DIICOT. Prima reacție

by   Monica Macovei Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a anunțat, la Antena 3, că DIICOT a început cercetarea candidatei la alegerile prezidențiale 2014 Monica Macovei pentru defăimarea […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Monica Macovei
Monica Macovei

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a anunțat, la Antena 3, că DIICOT a început cercetarea candidatei la alegerile prezidențiale 2014 Monica Macovei pentru defăimarea României. 

Monica Macovei a reacționat pe pagina sa de socializare, acuzând că știrea „sub regim de Breaking News”, este o „știre ticăloasă”. Monica Macovei spune că scopul știrii este „pentru a târî în noroi buna-credință și oamenii onești din România”.

Totodată, Monica Macovei recunoaște ceea ce a spus și Mugur Ciuvică: „Faptele, pe scurt: pe 11 iulie 2014, GIP-Ciuvică și fundația FACIAS depun la Parchetul General o plângere penală împotriva mea pentru că am afirmat că evenimentele din 2012 au reprezentat o tentativă a PSD, PNL și PC de a da o lovitură de stat. Urmarea: Parchetul General a răspuns plângerii prin declinarea competenței către DIICOT„.

Monica Macovei subliniază că acțiunea DIICOT este una ce „respectă niște proceduri, indiferent cât de aberantă ar fi plângerea penală”.

 

loading...

Sursa: dcnews.ro

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Stiri Extreme

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro