Momente de cosmar la Campina! Grindina e cat oul de porumbel!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La Câmpina s-a activat comitetul de urgență, din cauza grindinei!

campina_piatra

loading...Câmpinenii nu-și aduc aminte să mai fi văzut vreodată așa ceva. Straturi de gheață s-au așternut peste Câmpina, mai ales în partea de sud a orașului, în curți, pe străzi și acoperișuri. Mai multe beciuri și garaje au fost inundate, florile, copacii și vița de vie au fost distruse, canalizarea nu a făcut față și a refulat, iar pe str. Orizontului a crăpat asfaltul.

IMG_1032


Primarul Horia Tiseanu se află în oraș și ține legătura cu Poliția Locală, Pompierii și Floricon Salub. Prima intervenție a fost pe str. Orizontului, unde asfaltul a crăpat pe o porțiune de 7 metri, semn că se întâmplă ceva dedesubt. Zona a fost încercuită, iar circulația a fost interzisă pe un sens, unde a sărit capacul de canalizare. Pe str. Chișinău se intervine la un garaj care a fost inundat.

Au fost solicitate echipe de intervenție cu utilaje de la Florion Salub, pentru a îndepărta gheața de pe străzi, în intersecții și sensurile giratorii. Vor fi folosite excavatoare cu lame, iar pompierii vor ajuta oamenii să-și scoată apa și gheața din curți și beciuri.


9b3088e5-0a17-464c-9257-386095eaa6e5

Cetățenii care au nevoie de intervenția autorităților sunt rugate să sune la Poliția Locală, care a trimis deja mai multe echipaje pe teren, pentru a evalua situația.

Peisajul hibernal s-a instalat după trei reprize de grindină. Gheața nu a fost mare, maximum 2 centimetrii, dar volumul de precipitații a fost uriaș, localnicii spunând că nu au mai văzut așa ceva în această zonă.


Coșmarul continuă, la Câmpina plouă în continuare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *