Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nota Redacției: “O Europă Federală” pentru care a semnat actorul Mircea Diaconu – înseamnă de fapt că România nu va mai exista ca Stat Național, că Romania nu va mai exista ca Stat Suveran, că Romania nu va mai exista ca Stat Unitar.
Practic o Europă federală, înseamnă că România va dispărea ca Stat de pe Harta Statelor Lumii.
loading...

Pentru asta a semnat actorul Mircea Diaconu.

Citiți ce a semnat actorașul Mircea Diaconu, alături de Renate Weber și de Marinescu Marian Jean, toți europarlamentari “români” la Bruxelles:


“Soluțiile naționale nu pot furniza soluții adecvate. (…)

Soluțiile naționale aparțin trecutului.

Scopul nostru este o Europă Federală, o Europă post-națională”

sursa: spinelligroup.eu/sign-manifesto

Le reamintim, din nou, acestor indivizi că au semnat împotriva Constituției României:

Statul român

ARTICOLUL 1

(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

Cum își justifică Mircea Diaconu semnătura


Am semnat “ca să fim în Schengen” – spune Diaconu, enumerând și alte aberații similare, cu care ne minte în față. “Schengen”-ul nu are nici o legătură cu Europa Federală. Europa de azi, nu e Federală și totuși Schengen-ul există. Prin urmare Mircea Diaconu, MINTE.

Am semnat “ca să avem aceleași dobânzi bancare”. Nivelul dobânzilor nu are nici o legătură cu “Europa Federală”. România poate fixa mâine cea mai mică dobândă de referință a Băncii Centrale din Europa sau din lume, iar dobânzile băncilor în lei depind de ea. Că nu o face, se datorează lobby-ul bancar la care se pretează Mugur Isărescu. În alte țări, dobânzile bancare sunt mai mici deși nu avem nici o Europă Federală.

Am semnat pentru că “Din păcate, nu avem atâtea autostrăzi câți salcâmi și pentru asta toți suntem de vină. Vedeți câtă treabă avem?” și-a justificat în final, Mircea Diaconu, într-un mod penibil, mizeria făcută.

Prin urmare, actorașul în loc să-și asume ce a semnat, ne minte în față.

MIRCEA DIACONU A SEMNAT PENTRU DISPARIȚIA STATULUI ROMÂN.

Declarația completă a lui Mircea Diaconu

Citiți și comparați ce ne spune că ‘ar fi semnat’, cu ce a semnat și cum încearcă cu tupeu, acest individ să ne ia pe toți de proști

Mircea Diaconu:

Îmi doresc ca România să fie o țară europeană

“Există chiar riscul ca România să rămână izolată, din politici greșite în ultimul timp și atitudini cu tentă naționalistă. Ceea îmi doresc, chiar de la început, e ca România să fie o țară europeană, să aibă statut de țară europeană; și noi, firește, cetățeni europeni.

Asta înseamnă, în capul meu, “mai multă Europă”. De exemplu, îmi doresc ca dobânzile pe care le practică băncile europene în România să fie aceleași pe care le practică în Europa. Dacă asta e lipsă de patriotism – în clipa în care îmi doresc ca România să fie o țară europeană cu toate prerogativele, inclusiv Schengen -, înseamnă că eu sunt nebun.

Și credeți-mă, sufăr pentru că, deși avem toate datele și resursele și priceperile să fim cu adevărat a șaptea țară ca importanță și aport european, noi suntem chiar ultima. Nu cred că e deloc ceea ce ne trebuie.

Și cred că e o datorie chiar patriotică să faci orice ca România să își câștige locul pe care îl merită cu noi cu tot, cu munți cu tot. Spun lucrurile astea pentru că e început de an și pentru că voi încerca în 2016 să propun cetățenilor României câteva proiecte mari. Îmi fac temele și, curând, probabil când vor înflori iar salcâmii, o să dau drumul.

(n.red. apoi o mai ia și razna, și ca să se scoată începe să facă pe poetul. PENIBIL și MIZERABIL în același timp.)

PS. Am spus “când vor înflori salcâmii” pentru că doar la noi mai înfloresc salcâmii. Afară, la ei acolo, probabil pentru că fac tot timpul curățenie pe marginea autostrăzilor, nu se prăsesc tufele de salcâmi care la noi înfloresc, ca să nu zic explodează, de frumusețe și mirosuri. Din păcate, nu avem atâtea autostrăzi câți salcâmi și pentru asta toți suntem de vină. Vedeți câtă treabă avem? … Vineri vreau să vă povestesc ceva ce o să vă placă, chiar și la gust!”, spus Mircea Diaconu.

 

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

4 thoughts on “Mircea Diaconu cel care a semnat pentru desființarea Statului Național Român ne ia de proști. El se face că nu înțelege ce înseamnă o Europă Federală în care Statele Naționale vor fi desființate. Ce a declarat Diaconu după ce am publicat ce a făcut.

  1. Mircea Diaconu, te-am apreciat ca actor decând erai tânar, dar uite ca acum te-ai facut de rusine. Viitorul României nu e Europa, e suveranitatea si neutralitatea ei. Tara e împisa la miserie si razboi. Lectia de 26 de ani nu ti-a ajuns ? Tara cu resursele ei strategice e vânduta multinationalelor, iar mafia româna fura tot ce se poate. Politicieni corupti, inculti,banditi si tu te-ai bagat în laturile lor ? Om de cultura cum ai putut sa fi atât de incostient ? Sau mai rau poate te-au cumparat. Esti o rusine pentru români, esti o rusine pentru copii si nepotii tai.

  2. MIRCEA DIACONU ,am vazut ce era de vazut ,adica esti o tiritura ,un tradator de tara si neam si pe deasupra nu recunesti ca ai semnat un act de mare tradare .Retragete pina nu v-a fi prea tirziu .

  3. probabil strategia este pusa la punct cu multi ani inainte , acum doar se pune in aplicare .schimbarea clasei politice este lucru de capatii . problema unor comentatori dezinformatori de pe aici este ca sint dusi de nas de catre vest sau est , ei nici nu fac un serviciu poporului roman , ei doar traiesc cu impresia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *