Ministrul Justiţiei se răsteşte la reporteri: ‘Se întâmplă aşa ceva în ţară?’/ VIDEO

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

raluca pruna
Pentru a doua oară în ultimele zile, Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a arătat grave probleme de atitudine în relaţia cu presa. Mereu nervoasă, Raluca Prună comunică în stilul răstit al unui patron de sclavi. S-a întâmplat săptămâna trecută, la şedinţa CSM, s-a întâmplat şi miercuri, 3 februarie.
loading...

Ministrul Justiţiei a precizat miercuri că urmează să discute cu reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru declanşarea procedurilor de desemnare a unui nou procuror general. Raluca Prună s-a arătat foarte deranjată de întrebările repirterilor prezenţi, cărora le-a răspuns pe un ton superior: “Va fi o procedură transparentă, deschisă. (…) Am discuţii informale cu CSM joi şi imediat voi declanşa (procedura – n.r.). (…) Avizul CSM nu este consultativ. Este un aviz… N-am lansat procedura. Vă puteţi imagina că am nişte candidaţi înainte să lansez o procedură?! Se întâmplă aşa ceva în ţară în legătură cu orice procedură?!”

Întrebată dacă i-a dat lui Niţu opţiunea să demisioneze, ea a răspuns: “Nu i-am dat nicio opţiune domnului Niţu. Îl felicit pentru hotărârea pe care a luat-o.”

Tiberiu Niţu a anunţat marţi că demisionează din funcţie “ca un gest de responsabilitate şi onoare”, după ce numele său a apărut în scandalul legat de folosirea coloanei oficiale. Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, va asigura interimatul la conducerea Ministerului Public.

 

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
SOROS. Un interviu luat de Robert Turcescu lui GEORGE SOROS în 2005 cu ocazia vizitei lui SOROS în România. În interviu, SOROS recunoaște cinstit că finanțează MULTĂ LUME prin România.

  Turcescu: "Mai sunteți prieten cu domnul Gorbaciov"? George Soros: "Da". George Soros: "Singurul meu

Ziaristul Julien Tănase solicită ajutor din partea colegilor de breaslă, ca urmare a abuzurilor DNA

"Vă salut, dle Marius Albin Marinescu! Mă numesc Julien Tănase, locuiesc în Tg Mureș și

Peste o sută de mii de „soldaţi fără uniformă”, fonduri externe asigurate de cinci state cu scopul de a schimba „starea de fapt” din România. În folosul cui?

Peste o sută de mii de „soldaţi fără uniformă", fonduri externe asigurate de cinci state

OMV-EXON-LUKOIL s-au hotărât să tragă cea mai mare țeapă sau cel mai mare furt din istoria României, de 1.500 miliarde euro. Toată lumea, Iohannis, Tăriceanu, Hellvig s-a pus de acord

Alianța Tăriceanu-Hellvig-Iohannis sau de ce Tăriceanu îl vrea condamnat pe Dragnea Așa cum v-am spus,

Închide