Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: “Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor”

Capitalism Conspiratii Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a declarat în şedinţa CSM că a minţit cu privire la suma de care dispune pentru asigurarea unor bune condiţii în şapte penitenciare din România. Prună ar fi declarat că există un buget de aproximativ un miliard de euro, deşi Guvernul nu a prevăzut această sumă.

loading...

“Ştiţi cum e, domnule judecător, ca la penitenciare, unde eu m-am dus şi am minţit la CEDO şi spun bine minţit la CEDO, că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român… Deci eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau nişte bune intenţii, pentru că în realitate în buget noi nu avem aceşti bani. Aşa s-a întâmplat şi cu investiţiile. Pe mine nu mă costă nimic şi pe niciun ministru să facem o foaie foarte frumoasă, să spunem că ne trebuie două miliarde de euro ca noi să avem o infrastructură de top în România, dar câtă vreme nu ai acoperire în buget, lucrurile astea nu se vor întâmpla”, a declarat Raluca Prună.”[1]


raluca-pruna

Acestea sunt personajele sinistre propulsate la conducerea Romaniei de catre ONG-urile lui Georoge Soros: mincinosi, hoti, parsivi si ticalosi. Cu toate acestea, acum, Tinerii Frumosi si Liberi, cei care “si-au luat tara inapoi”, acum, pur si simplu tac.

Video


SURSE

  1. http://www.dcnews.ro/mobile/raluca-pruna-am-mintit-la-cedo_518280.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *