Militari polonezi au luat cu asalt Centrul de Spionaj NATO din Varşovia

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Politia Militara poloneză a luat cu asalt Centrul de Spionaj NATO din Varsovia, ocupând clădirea . Guvernul polonez a înlocuit şefii serviciului de contraspionaj NATO, acuzaţi că ar fi oferit „servicii de specialitate” administraţiei OBAMA, in detrimentul Poloniei.

loading...

Polonia l-a inlocuit pe seful unei unitati afiliate NATO din Varsovia in timpul unui raid efectuat la miezul noptii de catre functionarii Ministerului Apararii si politia militara, aceasta fiind cea mai recenta miscare a noului guvern al tarii de a prelua controlul asupra agentiilor de stat, scrie Financial Times.


Personalul din aparare a intrat in Counter Intelligence Center of Excellence al NATO din centrul Varsoviei la 01:30, pentru a indeparta oficialii care nu se bucura de sprijinul noii administratiei. Totodata, a fost anuntata numirea unui nou sef.

„Este vorba despre garantarea functionarii normale a institutiilor statului, care, din pacate, nu functioneaza intotdeauna corect”, a declarat ministrul adjunct al apararii Bartosz Kownacki la radio RMF. „Intr-adevar a fost dificil sa se stabileasca daca exista de fapt oameni competenti … din conducerea precedenta.”


Ministerul Apararii are dreptul sa foloseasca toate unitatile din subordinea sa, inclusiv Politia militara„, a adaugat Kownacki.

Raidul si schimbarea de management, criticate de fostul sef al unitatii si de policienii de opozitie, este cea mai noua miscare a partidului de dreapta, nationalist, Lege si Justitie de a-si consolida puterea in Polonia amplasandu-si oamenii in agentii guvernamentale, servicii, companii de stat si sistemul de justitie.

Varsovia va gazdui summitul binual al NATO in iulie 2016, in conditiile in care atat Polonia cat si alte tari est-europene incearca sa convinga alianta sa ofere mai mult sprijin sistemelor de aparare nationala pentru a face fata amenintarii ruse.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Militari polonezi au luat cu asalt Centrul de Spionaj NATO din Varşovia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Răceala dintre Prințul Charles și fratele lui mai mic, Edward. De ce nu se inteleg in realitate fratii intre ei, bataia pe tron?

Despre fiul cel mic al Reginei Elisabeta, Prințul Edward, în vârstă de 54 de ani,

Sub conducerea lui Johannis ,..pădurile României vor fi exportate în Japonia

Grupul austriac Schweighofer a investit 14 milioane de euro într-o hală de producţie a grinzilor

DE TEAMA INFILTRAȚILOR, LA UNIȚI SALVĂM DEMOCRAȚIA A FOST SUSPENDATĂ

DE TEAMA INFILTRAțILOR, LA UNIțI SALVĂM DEMOCRAțIA A FOST SUSPENDATĂ Am fost unul dintre participanții la

Monarhia – Fratia Babiloniana a Sarpelui – istoria secreta a Iluminatilor si a caselor regale !

Contrar anumitor considerente ale unor conspirationisti, istoria Iluminatilor nu incepe cu evreul, Adam Wieshaupt ales

Închide