Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu puțin timp înainte de alegerile finale din Franța, Marea Moschee din Paris le cerea celor peste 5 milioane de musulmani din această țară (unii vorbesc despre 8-10 milioane) să voteze împotriva lui Le Pen, o adversară decalarată a imigrației fără limite.

loading...

Astfel, și cu sprijinul lor, tânărul de 39 de ani însurat cu o doamnă de 64 ajunge președintele celei de a doua puteri din UE. Ceea ce înseamnă că, după doi președinți evrei (Sarkozy si Hollande), Franța are la butoane, pe mai departe, un om crescut de clanul evreiesc Rothschild.


Ce putem să spunem? Păi, condoleanțe francezilor! Vor intra într-o nouă etapă de destructurare etnică și culturală pentru că neomarxistul Macron exact în direcția asta va duce Franța. Cu timpul, francezii nativi vor deveni minoritari în propria țară, aflată de mult timp sub asediul musulmanilor africani. Și dacă acum niciun candidat loial intereselor majorității etnice franceze nu a reușit să câștige alegerile, peste 4 ani, când raportul etnic se va modifica și mai mult în defavoarea nativilor, a urmașilor galilor, va fi și mai greu. Iar peste 20 de ani anticipez că Franța ar putea avea un președinte de culoare, musulman.

E clar! Europa se duce de râpă dacă măcar noi, cei din fostul bloc comunist, nu ne opunem eficient destructurării etnice și culturale puse la cale de globaliștii neomarxiști!


Adrian Albu

http://www.cunoastelumea.ro/milioane-de-musulmani-francezi-fericiti-macron-omul-clanului-rotschild-a-ajuns-presedinte-in-cat-timp-francezii-nativi-vor-deveni-minoritate-in-propria-tara/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Lucian Mîndruţă şochează: Românii sunt defecţi genetic

Jurnalistul Lucian Mîndruţă reuşeşte să atragă atenţia asupra sa printr-o nouă afirmaţia controversată. După ce

Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei. Klaus Iohannis se relaxează la ski

  Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei, președintele se relaxează la ski. Președintele Klaus

BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

Contestatarii legii, mai mulți reprezentanți ai unor ONG-uri, au invocat articolul 26 din Constituţie, care

Regatul Unit are o nouă „Doamnă de FIER” | Theresa May ar fi „dispusă să meargă la război” pentru Gibraltar

Theresa May ar fi dispusa sa mearga la razboi pentru a apara suveranitatea Gibraltarului, afirma

Închide