Miliardarul Jack Ma, fondatorul Alibaba, a explicat de ce oamenii săraci sunt săraci

Diverse
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
 Omul de afaceri care a infiintat grupul Alibaba are propria sa teorie asupra oamenilor care sunt saraci. Jack Ma sustine ca pesimismul celor din jur ii influenteaza negativ in ceea ce priveste investitiile in afaceri si de aceea oamenii raman saraci. Din frica de a pierde!

”Cel mai greu este să deservești oamenii săraci. Dă-le ceva gratuit, vor zice că e o capcană. Oferă-le idei cu investiții mici, vor zice că venitul e prea mic. Spune-le să investească într-o afacere mare, spun că nu au bani. Zi-le să încerce realizarea ideilor noi, spun că nu au experiență. Le spui despre businessul tradițional, zic că e prea greu de realizat. Spune-le că e un nou model de business, ei vor zice că e MLM.Spune-le să își gestioneze un magazin, vor zice că nu au libertate.

Când le spui de afaceri noi, spun că e prea riscant. Ei fac ceva la fel, caută des pe google, ascultă de prietenii care sunt la fel de pesimiști, gândesc mai mult decât un profesor universitar și fac mai puțin ca un nevăzător.


Doar întreabă-i ce pot să facă. Ei nu au răspuns. În loc inima să bată mai repede, mai bine mai repede să acționezi, în loc să te gândești la ceva, de ce să nu faci la ceea la ce te gândești? Oamenii săraci, sunt căzuți în sărăcie, pentru că toată viața lor au o singură activitate: Să aștepte”, a marturisit acesta, conform eustiu.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *