Mii de persoane vor MASTURBA în public, pe 1 iunie de Ziua internațională a copilului , în centrul orașului Praga .

Distribuie!by loading... Mii de persoane vor masturba în public Un flash-mob cum nu s-a mai văzut până acum, va avea loc în capitala Cehiei, Praga. Mii de persoane se vor […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mii de persoane vor masturba în public

loading...

Mii de persoane vor masturba în public


Un flash-mob cum nu s-a mai văzut până acum, va avea loc în capitala Cehiei, Praga. Mii de persoane se vor aduna pe 1 iunie în piața din centrul orașului, unde vor masturba în public.

Pe Facebook a fost creat un event, de care se pare că sunt interesați peste 7 mii de internauți din toată Europa, dar și din restul lumii. Mulți ar urma să meargă în Praga anume pentru acest eveniment, scrie ruposters.ru.


Cei care practică onanismul se întreabă acum, în ce mod se va desfășura acțiunea publică, dacă își vor sincroniza acțiunile cu toată lumea, dacă e necesar să-și ajute tovarășii de masturbat, dar și dacă toată lumea se va dezbrăca de toate hainele.

Polițiștii din Praga, când au auzit de acest flash-mob, s-au declarat neputincioși. Chiar dacă autoritățile susțin că sunt împotriva acestei maniestații, tot ele spun că le-ar fi complicat să aresteze mii de persoane în același timp, așa că nu vor interveni.


 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro