joi, decembrie 13, 2018

Medic nutriționist: nu mâncarea ne îmbolnăvește de cancer

Sanatate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Captură de ecran din 2016.04.04 la 17.02.52

Medicul nutriționist Mihaela Bilic, cunoscută pentru poziția sa împotriva exceselor de tot felul, a mărturisit pe Facebook că deseori “ne asteptam prea mult de la o farfurie cu mâncare” și că “cel mai rău ne facem singuri neștiind sa exteriorizam/neutralizam energia negativa, stresul, grijile. Nemultumirea si necazurile ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea

loading...

„Secretul tinereții fără bătrânețe si al vieții fără de moarte…
…nu sta in mâncare. Intâlnesc deseori persoane care imi cer sfaturi in legatura cu mancatul sanatos, care vor sa stie cum sa-si pastreze sau sa gaseasca/regaseasca tineretea, tonusul, echilibrul, starea de bine, vivacitatea, agerimea minții, înțelepciunea, pacea sufleteasca. Ei bine, dragii mei, pot sa va spun ca asteptati prea multe de la o farfurie cu mâncare.


O fi important ce bagam in gura, cât si cum mâncam, dar de aici până la a dobandi nemurirea si sanatatea prin intermediul alimentelor, e cale lunga. In primul rând nu-ti poti nega/schimba genele, destinul, soarta. A avea un stil de viata echilibrat ajuta, dar nu e miraculos. Nu poti scapa de cancer devenind vegetarian si nici protectie împotriva infarctului nu primesti daca elimini grasimile din dieta. Nu poti vindeca bolile grave printr-un regim drastic/special si nici nu trebuie sa crezi ca boala reprezinta o pedeapsa pentru „prostiile” pe care le-ai mancat.


Ar fi prea simplu sa putem dobândi controlul asupra vietii doar stiind ce sa mâncăm. Hrana e unul din elementele pe care trebuie sa le luam in calcul insă, din păcate, nu cel mai important. Exista factori cu impact mult mai grav si pe care, de multe ori, nu-i vedem/simtim. De la poluare la stres, de la defectele genetice la procesul firesc de îmbătrânire, totul ne afecteaza sanatatea. Incepem sa „ruginim” de la prima gura de aer pe care o respiram la nastere, oxigenul e cel mai important agent oxidativ. Soarele, zaharul, toxinele din mediu, lasa si ele urme. Si cel mai rău ne facem singuri neștiind sa exteriorizam/neutralizam energia negativa, stresul, grijile. Nemultumirea si necazurile ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea.

Asa că nu vă mai umpleti cu suspiciune si neîncredere farfuriile ci căutați sa va trăiti viata frumos, cu bunătate, liniste si împacare. Atât cât o fi ea de lungă!

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
MOBILIZARE MILITARA fara precedent in Rusia. Tensiune in CRESTERE

Peste 80.000 de militari rusi sunt in prezent angajati pe teritoriul Rusiei in cadrul unor exercitii militare la scara larga,...

Revolutia Generatiei Fast Food – Mult, ieftin si prost

Cu franciza de la Soros , #unitisalvam doctrina Ciolos... ,prostia e planetara ! "M-am rasucit, il voi sustine pe Klaus...

Tăriceanu taie subvențiile pentru corporații! ”S-a terminat!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că intenționează tăierea ajutoarelor și a subvențiilor pentru companiile străine care investesc în...

De ce insistă Politico să promoveze ideea (preluată cu mare viteză de UM Digi24, Realitatea, g4media, Capital sau ProTv) că scrisoarea lui Giuliani nu conține un mesaj real ci unul plătit? Pentru că cei de la Politico sunt anti-Trump, pro-Democrați, pro-grobalizare, anti-naționaliști și mega pro-rezist.

Toată media securistă a preluat astăzi articolul publicat pe site-ul bruxellez Politico, cu titlul "Giuliani, avocatul lui Trump, a fost...

Închide