Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

L-am cunoscut pe Oreste Teodorescu în toamna anului 2006, când am fost invitații lui Dan Diaconescu la OTV, pe vremea când transmitea din Piața Romană. Tema emisiunii a fost Klaus Werner Iohannis, tartorul mafiei imobiliare sibiene, dar am reiterat și implicarea acestuia în traficul internațional cu copii. Incitat și de vraful de documente pe care-l aveam în față și care dovedeau justețea acuzelor mele, Oreste s-a declarat instant aliat al meu în lupta împotriva mafiotului sas de la Sibiu.

loading...

Ca dovadă, după câteva luni, mai precis în data de 14 mai 2007, Teodorescu m-a invitat să reiau subiectul „Ticăloșiile lui Klaus Werner Iohnnis”  în noua sa emisiune „Codul lui Oreste” de la postul de televiziune „Antena 2”, unde am dezbătut subiectul împreună cu jurnalistul Silviu Alupei. Emisiunea a făcut „valuri” și finul lui Klaus Werner Iohannis, Paul Jurgen Porr –  președinte al FDGR Transilvania pe vremea aceea, nașul fiind președinte FDGR la nivel national – a trimis o plângere la CNA pentru xenofobie, cică l-am atacat pe Iohannis fiindcă era sas, nu pentru că era ticălos! Pe vremea acea era la modă discriminarea etnică pozitivă, adică despre evrei, țigani, unguri și sași nu aveai voie să spui ceva negativ că, gata, erai automat etichetat ca xenofob, șovin și cică îi discriminai etnic. Țiganii ajunseseră să spună că erau condamnați la închisoare nu pentru activități criminale, ci din cauza discriminării etnice! „Antena 2” s-a ales cu o somație publică din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), fără să fie amendată  și Porr, cu FDGR-ul lui în frunte cu nașul, s-au lipit de un serial în „Justițiarul” (Dreptul la adevar vs. „dreptul la imagine” (I)). Acum, acest Paul Jurgen Porr este președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), moștenind funcția de la nașul Klaus Werner Iohannis, după ce acesta s-a dat peste cap de trei ori și a devenit mare liberal în februarie 2013.


Cu Oreste m-am revăzut în vara aceluiași an, 2007, la Sibiu. Oreste Teodorescu se întorcea cu mama lui, profesoara Ioana Lipovanu, de la Cluj, unde doamna lansase o carte, dânsa fiind și scriitoare. Stabilisem telefonic întâlnirea și cei doi m-au vizitat la domiciliul meu, în urma solicitării lui Oreste de a-i pune la dispoziție copii xerox după toate documentele care-l incriminau pe Iohannis, urmând să le ducă personal la Ambasada SUA, unde pretindea că are relații și ușa este deschisă permanent pentru augusta sa persoană. Ne-am mai auzit la telefon de două ori. În aceeași seară, când m-a sunat să-mi spună că este pe autostrada Pitești-București și tocmai a lovit cu mașina o căprioară, pe care deja a băgat-o în portbagaj și a doua oară după câteva zile, ca să-mi confirme că a depus documentele însoțite de un denunț scris de el la Ambasada SUA de la București. În anul 2007, Oreste Teodorescu îl pâra pe Klaus Werner Iohannis la Ambasada SUA. Acum viermele cu bila cheală este mare susținător al klausului! Cred că aceste mărturii referitoare la un comportament oscilant spun multe și despre caracterul sau „verticalitatea” individului.

În urma scandalului stârnit de Eena Udrea, care-l acuza pe Oreste Teodorescu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru niște documente compromițătoare despre Dan Voiculescu și trustul său media (https://www.youtube.com/watch?v=F-ctOWpgQzI), m-am tot gândit: oare cu cât și cui a vândut mercenarul Oreste documentele cu mânăriile lui Iohannis pe care le-a primit de la mine!


Nu am fost niciodată prieten cu Oreste, l-am simțit de la început ca fiind un fățarnic și de aceea l-am evitat după episodul cu ambasada. Buna-cuviință m-a împiedicat să povestesc despre cameleonismul și labilitatea morală a acestuia. Nu descriam toate aceste întâmplări vechi, dacă nu m-ar fi stârnit lipsa de caracter a acestui individ numit Oreste Teodorescu, care a călcat în picioare prietenia cu Mircea Badea, dând pe spurcata sa gură aspecte intime din viața fostului său coleg, la emisiunea celuilalt chelbos, Rareș Bogdan, la fel de ipocrit, duplicitar și nemernic ca el. Ăsta este Oreste, adevăratul Oreste, nu acuzatorul oportunist  al pesedeilor, inchizitorul de conjunctură care aburește credulii!

La individul cu voce de scapete probabil că nemernicia este transmisă genetic, el fiind nepotul ticălosului avocat Nicolae Teodorescu, cel care, fiind apărătorul lui Nicolae Ceaușescu în mascarada de proces de la Târgoviște, l-a acuzat pe acesta mai ceva decât procurorul!

                                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Iată mizeriile vomitate în direct la emisiunea „Jocuri de putere” de la „Realitatea” TV, așa cum au fost redate de site-ul http://sokant.ro

Oreste Teodorescu: „M-a stârnit delirul furibund pe care l-a avut Mircea Badea care a rămas ultimul prost din curtea școlii. Singurul care insistă să micționeze pe mișcarea #rezist. A ajuns un strigoi. Priviți poza lui. Cei care s-au lăsat manipulați de acest nefericit pui de informator. Oamenii trebuie să înțeleagă de ce Mircea Badea se comportă așa. A moștenit linia maternă. Eu știu foarte bine cine este Mariana Badea. O știu toți actorii Teatrului Mic, toți cei care au avut curiozitatea să afle de cine au fost turnați la Securitate și cam ce dejecții scriu în dosarele Securității sub numele Vrăbiuța sunt foarte de acord cu ceea ce am să spun și am probe.

Acest băiat a avut șansa să-l întâlnească pe Dan Voiculescu. Așa a reușit să-și ducă misiunea mai departe. Soția lui Mircea Badea este o femeie de foarte bună calitate, admirabilă dar se leagă niște lucruri. Tatăl domniei sale a fost atasat militar la Moscova inainte de 1990 iar ea a terminat Bacalaureatul la un liceu la Moscova. Acum vedem de unde îi vine acest venin și această toxicitate împotriva României europene, României cu vocație democratică, acestui propagandist ordinar care se face mai vinovat  pentru intoxicarea opiniei publice a unei părți mai puțin privilegiată de soartă a poporului român. Toate conexiunile duc acolo, la Kremlin.

Acest domn are o soție și un copil, iar asta mi se datorează în exclusivitate. Faptul că a reușit asta mi se datorează 100 la suta. În momentul in care declari război unei mișcări (n.r. – rezist) care vrea să scoată Romania din epoca de piatra si in momentul cand jignesti fara discernământ ce a dat mai bun natia română în ultimii ani…

Dacă el continuă să atace miscarea rezist, eu în fiecare zi voi face public un episod groaznic din biografia acestui vierme până când nu o sa mai iasă din casă. Să se gândească serios la asta. În fiecare zi am un episod si ma gândesc dacă copilul lui este în măsură să metabolizeze și să gestioneze aceste capitole care nu numai că sunt urâte dar sunt de o sinistroșenie sufletească absolut cutremurătoare. Acest individ este bolnav de o ură care se naște într-un laborator și într-un mecanism al principiilor NKVD de distrugere a neamurilor și țărilor ocupate de tancurile sovietice.

 

Uitati aici cum sustine Oreste masoneria si Noua Ordine Mondiala

În plus de asta sunt foarte multe lucruri legate și de Banca Religiilor unde mama sa a fost secretara unui domn pe nume Dinu Săraru. Capitolele care s-au petrecut foarte tenebros la Banca Religiilor sunt cunoscute personal de către soția mea care a lucrat și ea acolo. Deci am o listă întreagă de subiecte pentru Netflix. Am 6 – 7 subiecte care pot face părul măciucă celor mai mari admiratori de filme horror cu personajul principal, acest avorton, Mircea Badea.” (Sursa text: http://sokant.ro/oreste-atac-abject-la-badea-are-o-mama-turnatoare-el-un-vierme-declaratia-completa/)

Sursa: http://www.justitiarul.ro/bai-oreste-iti-mai-aduci-aminte-cum-te-ai-dus-cu-para-la-ambasada-sua-ca-sa-l-dai-in-gat-pe-iohannis/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?

  1. Interesant site, dar „urechist”, pe surse. Masoneria are partea ei de vină, n-o contest și chiar susțin acest lucru în cunoștință de cauză! Totuși, a arunca vina numai pe Masonerie este o aberație și speculație ce nu-și au rostul, chiar și când se practică un jurnalism speculativ, cum obișnuiți Dumneavoastră (doar ce spun alții, doar ce divulgă alții, dar anchete făcute de Dvs, cu dovezi clare, sincer n-am văzut pe acest site). Nu doar Masoneria este vinovată de devalizarea țării, sunt o multitudine de alți factori, independenți de francmasonerie (de ordin politic, economic, informativ, ș.a.). Masoneria este o „vitrină” pentru creduli, jocurile în politica mare, la nivel global, le fac alții, nu politicienii de fațadă plimbați pe la tv…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
”DOAMNA K” E DATOARE CU O EXPLICAȚIE. PUBLICĂ!

În înregistrările difuzate de Antena 3 în această noapte se aude clar cum doi procurori

Răspândiți masiv! Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, suncă sau Kaizer

În reclame sunt promovate ca fiind o sursă sănătoasă de proteine şi sunt recomandate pentru

Mihail Neamţu | Pentru ce să ne cerem iertare? (Petre Guran)

  Cu cât se adună informații despre victimele din clubul Colectiv, cu atât răsar noi

Paralelă 2014-2016! Semnale de alarmă! Crimeea a fost ținta zero pentru Rusia, iar ținta unu este revenirea la gurile Dunării

Ce implicații ar avea destabilizarea Odesei pentru România (analiză -2016) Analistul militar Cristian Negrea explică

Închide