Marius Vizer preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo alături de Vladimir Putin și Victor Orban

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
O  importantă competiție sportivă găzduită de Budapesta, care a început luni, a beneficiat de prezența premierului Viktor Orban și a președintelui rus Vladimir Putin.  La ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta, alături de cei doi lideri s-a aflat în loja oficială și  românul Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo, personaj extrem de controversat.
Prezența lui Putin, el însuși fost judoka și președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, era așteptată, în condițiile în care liderul de la Kremlin se afla în vizită oficială în țara vecină.  Mai ales că Marius Vizer, proaspăt reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo, confirmase  președintelui rus la ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo, potrivit bihoreanul.ro.
Despre legăturile lui Vizer cu președintele rus și cu personaje controversate din mass-media din România s-a tot scris în presă.  Site-ul Flux24.ro susține că Vizer ar fi interfața oficială a planului de atac al lui Putin în sport. Vizer a fost cel care l-a propus în 2007 președinte de onoare al acestei structuri pe Putin, cei doi cunoscându-se de ani buni. Legăturile celor doi s-ar fi sudat și mai tare după stabilirea lui Vizer în Ungaria, pe motiv că autoritățile române i-ar fi făcut un dosar la PNA/DNA.
 De asemenea, conform site-ului aktual24.ro, Vizer ar avea legături strânse și cu  patronul Digi 24, Zoltan Teszari (miliardarul fara chip), dar și cu patronul  postului Realitatea TV, Cozmin Gușă. De altfel, Gușă a fost ales la începutul acestui an președinte Federației Române de Judo, fiind susținut pentru această funcție de Marius Vizer.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
De ce este Kovesi omul americanilor

Titus Corlățean a depus mărturie publică, recent, că numirea ­Codruței Kovesi ca șefă la DNA

Masoneria & Moscheea, distrugerea crestinismului !! DE CE A MERS zilierul PONTA ÎN TURCIA | Sorina Matei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: Adrian Năstase este NAȘUL DE CUNUNIE al fiicei mari a lui Recep Tayyip Erdogan!

  Fostul premier Adrian Năstase este, potrivit chiar propriei mărturisiri postate pe blogul său, pe

“Specialistul de la Justiţie nu are nici măcar studii juridice? Foarte trist, foarte!”

La numai cîteva minute după desemnarea Cristinei GUSETH pentru postul de Ministru al Justiţiei şi

Renuntarea la GLUTEN pune capat unei suferinte de 11 ani

Georgian Popescu - Renuntarea la GLUTEN pune capat unei suferinte de 11 ani Buna ziua

Închide