Marine Le Pen, retragere surprinzătoare!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu simt nicio decepție, ci numai speranțe – consider că Națiunea este structura cea mai performantă pentru asigurarea protecției francezilor”.

loading...

BUCUREȘTI, 25 apr — Sputnik. Sute de oameni au manifestat în centrul Parisului contra calificării președintei Frontului Național în turul al doilea al prezidențialelor. Manifestanții au strigat lozinci antirasiste, declarând că resping o formulă de președinte asociat modelelor Trump sau Putin.

Marine Le Pen, présidente du FN
© REUTERS/ Vincent Kessler

În contextul manifestațiilor dar și al coalizării mai multor partide și foști candidați împotriva ei, Marine Le Pen a luat aseară o hotărâre extrem de curajoasă: se va retrage “temporar” de la președinția Frontului Național! Explicația:

“În această seară, mi s-a părut necesar să îmi iau concediu de la președinția Frontului Național, nu mai sunt președinte al Frontului Național, sunt candidatul la prezidențiale, cel care dorește să adune în jurul proiectului speranței, al prosperității, al securității — să reunească francezii”, a declarat Marine Le Pen într-un interviu acordat canalului France 2.

Mă voi simți mai liberă, voi fi deasupra considerentelor partizane, consideră Marine Le Pen, care apreciază că a făcut un geste de o importanță deosebită.

“Cred că ne apropiem de momentul decisiv, am considerat întotdeauna că președintele Republicii este al tuturor francezilor, sub această demnitate trebuie să-i adune pe toți francezii — este o convingere profuundă, trebuie acum să trecem de la vorbe la acțiune”, a declarat Marine Le Pen, după cum consemnează Paris Match.

Pe Facebook, candidata la președinție a postat mai multe comentarii imediat după aflarea rezultatelor:

“Nu simt nicio decepție, ci numai speranțe: putem câștiga și vom câștiga! Sunt candidatul protecției francezilor — consider că Națiunea este structura cea mai performantă pentru asigurarea protecției lor. Doresc cea mai mare adunare a patrioților contra reprezentantului mondialismului!”

Menționăm că rezultatele finale ale primului tur de scrutin au arătat că Marine Le Pen a obținut 21,3% din voturi, în timp ce contracandidatul său, globalistul Emmanuel Macron, a obținut 24,01%.

 


Sursa: ro.sputnik.md

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”

  Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze lângă portavionul american Harry S. Truman şi

Cum se vede la Vișegrad revolutia anti PSD de la Bucuresti : „Asistăm la revolta Germaniei împotriva unui guvern care încearcă sa schimbe, unilateral, statutul de colonie a României”. Cele trei măsuri care ar declanșat represaliile grupării Merkel – Soroș

  Sub titlul „România: Revolta, într-adevăr. Dar cine se revoltă și împotriva cui?”, publicația VisegradPost

Surse: Trump a pregătit ordinul de anulare a sancțiunilor antirusești

Donald Trump urmează să semneze în curând ordinul de anulare a sancțiunilor împotriva Rusiei. Administrația

Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie ! Cum sa fie acest presedinte “profamilie”ce in trecut a vandut copii ? (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că există un motiv de grabă

Închide