MANFRED VINE LA WERNER SĂ SE LAUDE RECIPROC PENTRU PROTESTE. Un lider PPE vine în România pentru a discuta cu Iohannis despre proteste

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Președintele grupului PPE, Manfred Weber, a declarat, miercuri, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în țară pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis, precum și cu PNL, UDMR și PMP, și a discuta despre evoluțiile recente din România, felicitându-l pe șeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună.

“Săptămâna viitoare voi merge în România și mă voi întâlni cu președintele (Klaus Iohannis – n.r.) și cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP – n.r.), ideea fiind de a înțelege ceea ce specialiștii și societatea civilă fac după recentele evoluții. Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat față de lupta anticorupție, față de ideea unui stat normal și a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înțeleg și să ascult societatea civilă și partidele noastre partenere”, a spus Manfred Weber, președinte al grupului PPE din Parlamentul European.


Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat și prestația președintelui Klaus Iohannis în ultima lună.

“Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca președinte a fost foarte bună, de a ține națiunea unită. Strada și societatea civilă au câștigat, e un lucru bun”, a adăugat politicianul german.


Continuați să citiți…de ce vine Manfred la Werner

(Adevarul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *