Mafia lemnului trimite în spital un polițist de frontieră. Bătut în apropierea depozitului Schweighofer

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un polițist de frontieră este internat în stare gravă după ce marți a fost bătut până la desfigurare de mai multe persoane în timp ce urmărea un o mașină care a refuzat să oprească la semnalele ofițerilor.

loading...

După o altercație cu mai mulți hoți de lemne, sprijiniți de localnici, un polițist de frontieră a fost grav rănit şi a ajuns la spital. S-a întâmplat în localitatea Poienii de sub Munte, județul Maramureș. Trei polițiști, printre care și cel rănit au urmărit mașina până au fost blocați și înconjurați de mai multe persoane care i-au agresat fizic și verbal. Potrivit B1, totul s-a întâmplat în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina.

Cazul este investigat de autorități și au inceput audierile de catre procurorul de la Viseul De Sus. Poliția de Frontieră de la Sighetul Marmației a emis un punct de vedere: „În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 19.30, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul sectorului P.F. Poienile de sub Munte, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe un drum comunal, un autoturism de teren neînmatriculat.

Deoarece conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fără a opri la semnalele polițiștilor de frontieră, aceștia au trecut la urmărirea mașinii. În momentul în care autoturismul de serviciu al Poliţiei de Frontieră a ajuns pe o stradă înfundată din zona ,,Paulic”, mai mulți localnici au ieşit din casele din zonă şi au blocat mașina poliției de frontieră, folosind lemne aflate pe marginea drumului, în același timp adresând amenințări şi injurii la adresa poliţiştilor de frontieră.

A fost solicitat sprijin, fapt pentru care un alt echipaj din cadrul sectorului, format din trei polițişti de frontieră s-a deplasat la fața locului, unde se aflau aproximativ 100 de persoane. Deşi s-a încercat aplanarea conflictului, mai multe persoane din localitate i-au agresat, fizic şi verbal, pe cei trei lucrători. Pentru a nu agrava situaţia, poliţiştii de frontieră nu au folosit armamentul din dotare.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns şeful Sectorului P.F., primarul localităţii şi poliţişti din cadrul Postului Rural Leordina, care au discutat cu localnicii, unii dintre aceştia fiind recunoscuţi ca fiind contravenienţi sau cercetaţi pentru săvârşirea unor fapte penale. După discuţii cu autorităţile locale şi persoanele prezente, s-a reuşit detensionarea situaţiei şi aplanarea conflictului.

Deoarece unul din poliţiştii de frontieră necesită îngrijiri medicale, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, pentru investigaţii. Aici s-a constatat că acesta prezintă contuzii la nivelul feței și abdomenului, fapt pentru care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Baia Mare, starea acestuia fiind stabilă.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la finalizarea acestora se vor lua toate măsurile legale ce se impun.”

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

7 thoughts on “Mafia lemnului trimite în spital un polițist de frontieră. Bătut în apropierea depozitului Schweighofer

  1. Fainosag în Maramu, țărani needucați care fac contrbanda și taie ilegal lemne, pădurari analfabeți și cu case uriașe, dar tupeul lor a luat amploare. Ar trebui împușcați toți, cel puțin în picior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *