MAFIA araba din Berlin se intareste cu marfa proaspata: migrantii din Siria

by loading... Refugiatii au intrat in atentia bandelor de raufacatori, acestea dorind sa isi largeasca randurile, racoland persoane dintre migranti. Cotidianul german Die Welt vorbeste despre mafia berlineza care tinteste […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

arabische-mafia-clans

loading...

Refugiatii au intrat in atentia bandelor de raufacatori, acestea dorind sa isi largeasca randurile, racoland persoane dintre migranti.

Cotidianul german Die Welt vorbeste despre mafia berlineza care tinteste sa atraga in randurile sale refugiati nou-sositi in taberele din Germania. Acesti raufacatori profita de criza migrantilor pentru a-si consolida influenta si puterea.

Conform liderului unui sindicat al politiei din Berlin, in ultima vreme, au aparut tot mai multe informatii conform carora, imediat ce este deschis un lagar pentru refugiati, la poarta acestuia se insiruie limuzine de culoare neagra. Atunci incepe recrutarea de noi membri.

„Cel mai usor de convins sunt tinerii singuri. Tinerele, impotriva vointei lor, pot ajunge sa se prostitueze. In cel mai mare pericol se gasesc tinerii care s-au amestecat cu populatia locala. Doar in Berlin exista 20.000 de refugiati despre care nu stim nimic „, spune sindicalistul.

Structura acestor clanuri bandidesti este bazata pe legaturi de familie, putand fi comparate cu mafia italiana. Inceperea unei urmariri penale impotriva lor este extrem de dificila pentru ca acestia au abilitatea de a ameninta martorii.

Berlin este strabatut de o larga retea mafiota, in care intra grupari de origine asiatica si araba. Conform politiei, o mare parte din lumea infractionala berlineza este controlata de cateva clanuri libaneze.

 

Sursa:

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate.

Contact: office@stiri-extreme.ro