Madam Piggy, acum chiar du-te acasă !

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Madam Piggy, acum chiar du-te acasă !

loading...

 


Ministreasa care zicea că românii trebuie să lucreze pe 2 lei e putred de bogată

Potrivit declarației de avere, publicată pe site-ul Guvernului, ministrul Finanțelor, Anca Dragu Paliu, are, în București, trei apartamente: unul moștenit în 2001 de soțul ei, Marius Alexandru Dragu, cu o suprafață de 48 mp, un alt apartament de 145 mp, cumpărat în 2009, și încă unul cumpărat în 2011, cu o suprafață de peste 97 mp.
Pe lângă cele trei apartamente, Anca Dragu a cumpărat, în 2001, o casă de locuit, în sectorul 5, cu o suprafață de 159 mp. În același an, soțul ei a moștenit o casă de peste 166 mp, situată în sectorul 1 al Capitalei. La un an distanță, în 2002, soțul a achiziționat o casă de locuit, tot în sectorul 1, de peste 97 mp.


Ministrul deține trei terenuri intravilane, situate în Capitală (ea declarând și alte trei suprafețe aferente caselor), după cum notează Mediafax.

De asemenea, Anca Dragu a cumpărat anul trecut un autoturism Mercedes CLA și mai are un Mazda 6 (2002) și un scuter Yamaha T-Max.


În declarația de avere figurează mai multe conturi curente, depozite bancare și conturi de economii în valoare totală de 400.000 RON, la care se adaugă 210.000 euro, o poliță de asigurare de viață de 123.412 RON (2001), o poliță de asigurare de viață (poliță tip debut 18), în valoare de 14.682 RON, și alte două asigurări de viață de 36.498 RON, respectiv 10.000 RON.

Anca Dragu a câștigat, în acest an, 107.368 euro ca analist economic la Comisia Europeană, iar soțul, Marius Alexandru Dragu, a avut un venit de 3.750 RON, ca marketing manager la S.C. Amexim Car 94 SRL.

Ministrul Finanțelor a mai declarat un venit de peste 100.000 RON, din chirii.

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Evreul Nicolae Steinhardt “contestă holocaustul” din România: “Mareşalul Antonescu a refuzat să execute programul de exterminare a populaţiei evreieşti”. Să fie interzis!

  “Tata la plecare (spre inchisoare – n.n.): să nu fii jidan fricos, să nu

Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor

   Foto: mae.ro Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte

C-TIN DULCAN, neurolog, vorbește despre Lumea de Dincolo: „Viaţa noastră pe pământ este doar o mică parte din ceea ce avem de trăit”

Este medic neurolog şi psihiatru, cercetător în domeniul conştiinţei, o fire curioasă şi temerară, ce

Meleșcanu, MESAJ clar către Budapesta: În Ungaria avem o comunitate de români confruntată cu probleme foarte reale de supraviețuire. Doresc un sprijin mai serios din partea Ungariei pentru păstrarea și dezvoltarea identității naționale

Vizita ministrului român de Externe, Teodor Melescanu, în Ungaria, unde a avut întâlniri cu premierul

Închide